reklama

reklama

Matej Charvat – MY RIDE – Vlog #2

Matěj Charvát (Charvatbros) letošní zimu odcestoval do „teplých krajin“, konkrétně do Asie, kde trénuje, a zároveň postupně mapuje jednotlivá místa prostřednictvím video seriálu VLOG – MY RIDE. Zde je díl druhý… (díl 1. – link)

Chiang Mai je město, do kterého když se chcete trošku vžít, týden vám rozhodně stačit nebude. Zima je tu ale příznivá, traily na kolo výborný a tak Matějovi nebrání nic v tom přečkat zde hned několik týdnů.

„Rozhodně si dejte ale pozor na psy. Není to sice tak hrozný jako třeba v Indonésii, ale po tom co po mě jeden loni čapnul zubama, tak jsem trošku ostražitější. Musíte si ale věřit. To, že se jich bojíte poznají a rozhodně to situaci nepomáhá. Naopak jsem překvapen relativně klidnějším provozem na silnicích.“

„Thajci jsou klidní, netroubí a dodržují pravidla. Dokáží ale překvapit. Při honu na místní KOMy (strava) na DH trati vyletíš ze zatáčky a najednou to před tebou kropí dolů skútr s přepravkama, že ani nevidíš řidiče. V Asii prostě není dané co jde a co nejde. Když to dokážeš, můžeš skoro cokoliv!“

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Sledujte Matěje a jeho Travel/Bike Vlogy na YouTube kánálu (www.youtube.com/user/charvatbros) a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku (www.facebook.com/matejcharvat) a instagramu(www.instagram.com/matejcharvat)  @matejcharvat.

Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!