reklama

reklama

Pondělní videonálož #23_2016

Pondelni-videonaloz-23-2016Obvykle se snažím připravit „Pondělní videonálož“ aby byla hotová a publikovaná před polednem, nebo těsně po poledni. Když se ale v pondělí po ránu začnete probírat on-line formuláři pro daňovou správu…

No nic, jedna věc je vyřešena, pojďme se tedy odreagovat tradiční porcí videí, ať přijdeme na jiné myšlenky, než se zase dostaneme k vážnějším tématům.

Mimochodem, potkáme se tuto neděli na Enduro Race Ještěd?

B.C. Singletrack – Curtis Robinson & the Stumpjumper FSR 6fattie

„Kanada, volume doprava!“ Jak jednou nazval své video Machal Maroši! Kanada je nejvíc, tak proč zde zase jednou nezačít? Navíc když je jasné, že se kanadské lesy dokonale hodí k testovaní pluskových kol! Paradoxně ale v tomto videu neuvidíme mokré kořeny a brutální traily či jiné extra technické nástrahy, kde plus biky vynikají, podobně jako ve videu představujícím Rocky Mountain Pipeline.

Daniel Shaw Rides the North Shore

Druhý kousek – prostě kanadské North Shore! Co víc dodávat?

Rob Fraser – Escape

Kanada do třetice! Rob Fraser a jeho oblíbené traily na bikerském ostrově snů – Vancouver Island!

Phonetic

Poznáte, čím je toto video jiné, než mnohá ostatní? Natočeno bylo ze 100 % telefonem iPhone! Nejsem zrovna příznivce jablíček, ale musím uznat, že bych to do té malé krabičky snad ani neřekl!
Lokalita: Sherando Lake, Charlottesville, Virginia (USA).

Northern Ireland – Time to Ride

Pojďme se v našem virtuálním cestovatelském okénku posunout kousek blíž naší evropské domovině, respektive prohlédnout si možnosti, jaké nabízí Severní Irsko. Zde se blíže podíváme na tři národní trailová centra – Rostrevor, Castlewellan a Davagh Forest.

Matt Hunter Freeriding in BC | Action Cam | Sony

Toto video by mohlo mít podtitul: „Když vám nevoní současné traily, vyjezděte si nové! Aneb návrat ke kořenům freeridingu!“ Nebo taky: „Tohle doma nezkoušejte, nebo vás ochranáři sežerou zaživa!“

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

ČESKÁ STOPA

BigMat Czech Downhill Tour 2016 I vol. 1 Pec pod Sněžkou – official edit

Českou část dnešní porce videí začněme záznamem prvního závodu nově vzniklého BigMat Czech Downhill Tour 2016. Více v samotném videu…

Bír-ride: 5lavkov, Neydek – cvalda

Jestli to u nás někde vypadá trochu jako v Kanadě, pak jsou to Krušné hory. Zde jsou dva záznamy ze seriálu Bír–ride…

**BONUS**

Flashes of the Altai

Bonusové materiály dnes pojměme trochu jinak a začneme jedním cestovatelským snímkem, zachycujícím putování dalekým Mongolskem a to v kombinaci kolo a kajak.

Bushy

A toto video je prostě jen tak na koukání…

One Shot: Brandon Semenuk’s unReal Segment

Tečkou za dnešní dávkou pohyblivých obrázků budiž parádní snímek, kde Brandon Semenuk drtí jednu luxusní lajnu a celou ji jede na jeden záběr… A ještě si u toho stačí prostřídat kola!

ZeroG | Tony Hawk and Aaron “Jaws” Homoki

A úplně, úplně poslední kousek pro pobavení! Skateboarding v nulové gravitaci!