reklama

reklama

Pondělní videonálož (34 – 15 :) *ve středu…

Pondelni-videonalo-32-15Toto pondělí jsem to luxusně nezvládl… Zničen z nedělního endura v Malé Morávce (jen fyzicky) a doražen více jak čtyři hodiny trvajícím nočním přejezdem z Jeseníků do Krkonoš, jsem byl v pondělí ráno pěkně vygumovaný. Už se ale zase pomalu vracím do normálu, běhám po louce a hledám datový signál…

Zde je tedy opožděně pondělní videonálož, tentokrát ve středu, tedy něco tipů od Lose Tomanose a pár kousků za mě. Prostě to co nás za minulý týden trklo do oka:

Steve Smith, Mark Wallace and the Troy
Není lepší způsob jak představit nový stroj než pěkným cestovatelským videem. V tomto snímku je přitom zachyceno, co vše dokáže všestranný all-mountain Devinci Troy.

Více o tomto kole na webu: www.devinci.com

Pátek
Troška domácího těstíčka, aneb páteční poježdění pánů Duchna, Mára, Ondra, Losos (08/2015)

Klunkin Whistler
Lars N‘ Bars se vydal drtit whistlerské traily se svým modifikovaným strojem Transition Klunker. Takový freeride na MTB chopperu… Respekt!!!

Destination Trail – Canada
A opět jeden cestovatelský snímek ze série Specialized Destination Trail, opět včetně českých titulků. Dnešním cílem je Kanada! Takže jak říká MRSN: „Volume doprava!!!“

Propain – New Tyee 2016
A zase jedno názorné představení nového stroje… Hádám, že asi neznáte Propain Tyee? Nebo snad ano?

Více na webu: www.propain-bikes.com

Propain – New Tyee 2016 from Propain Bikes on Vimeo.

THE SICKEST EDIT EVER (Official Movie Trailer) [HD]
Tato video upoutávka již proběhla na našem Facebooku. Nebudu k ní proto nic dodávat, to se prostě „Musí vidět!“

Thomas Vanderham & Casey Brown | Whip-Off Worlds
Jak to vypadá pohledem jezdce, když se jmenujete Thomas Vanderham či Casey Brown a účastníte se soutěže Whip-Off Worlds!

Maiden Voyage
Na tohle kolo jsem celkem zvědavý, až si ho naživo prohlédnu příští týden na veletrhu Eurobike, aneb Rocky Mountain má opět v nabídce plnohodnotný sjezďák, tentokrát karbonový a plně nastavitelný – RM Maiden!

Více o tomto kole na webu: www.bikes.com

Maiden Voyage from Rocky Mountain Bicycles on Vimeo.