reklama

reklama

Pondělní video nálož – Mondaj fídeos (3-15 :)

Mondaj-fideos-3-15Víkend zase jednou v tahu, pracovní týden před námi a povinností a úkolů, až to není hezké. Proto, když bude chvilka a vy nebudete mít možnost vypadnout z kanclu, zkuste si na kolo zavzpomínat alespoň prostřednictvím dnešní, skutečně vypečené a obsáhlé video nadílky!

White Trails 6
Je zima, alespoň kalendářní, tak proč nezačít právě tématem jízdy na sněhu. Jinak řečeno, krapet bílého poprašku vám přeci nezabrání, abyste si své kolo užili naplno!

White Trails 6 from Marcus F. on Vimeo.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

COMMENCAL Meta SX 650B – 2015
Druhý kousek je v podstatě představením nového kola – Commencal Meta SX, který se definitivně vzdal „dětských“ 26 palcových kol a přestoupil do dospělé kategorie 27,5″ alias 650B!

Na co se můžete těšit? Meta SX by měla být „zlobivým hochem“ ve světě enduro strojů. Disponuje hlavovým úhlem 65,5° a na rozdíl od současného trendu poměrně krátkou horní trubkou. Nejde vlastně až tak o čistě závodní mašinu vyznávající prvořadě vysokou jízdní stabilitu, jako spíše o maximálně hravý kousek, který v sobě nese pozůstatek z FR genů svých předchůdců. Proto, když nebudete mít zrovna náladu honit se na čas po trati Enduro Série nebo Enduro X Race a jiných závodů, můžete to ohnout rovnou do bike parku!!!

Z výbavy nabídne Meta SX především vidlici RockShox Pike RCT3 a tlumič Monarch Plus, dále brzdy SRAM Guide a kola ALPHA v provedení Tubeless-Ready. Zapomenout bychom neměli na teleskopickou sedlovku Reverb a snad i na to, že se nepočítalo jen s cestami z kopce dolů, nýbrž by se nová Meta SX neměla trápit ani cestou do kopce.

Více informací již brzy na webu www.commencal-store.com, dostupnost v ČR si můžete později ověřit na e-shopu www.fdfbikeshop.cz

COMMENCAL Meta SX 650b – 2015 from COMMENCAL on Vimeo.

Chasing the Inca
Nyní si pro změnu dejme jeden objevný snímek, kde se Darren Berrecloth, Garrett Buehler a Chris Van Dine vypravili do Peru objevit jednu dávno ztracenou Inckou silnici nacházející se kdesi v hloubi Peruánských And.

*Video nelze vložit – proklikem se dostanete na stránky RedBull.com

Chasing the Inca

Day in the Life of Bend, Oregon
Nenechte se vyvést z míry, toto je „údajně“ záznam běžného dne z města Bend v Oregonu… Kirt a Caroline si užívají na Mt. Bachelor.

Focus Trail Team Loves Whistler
Whistler nabízí mnohem víc, než jen nekonečné omílání trailů bikeparku, ať již jsou sebedokonalejší. Několik dní před loňským závodem EWS se vypravili členové Focus Trail Teamu (Fabian a Markus) hluboko do lesů bájné Britské Kolumbie, aby si zde užili jeden z údajně nejlepších místních trailů vůbec- Microclimate.

Chase Hawk X Oakley // Austin, Texas
A abychom si trochu odpočinuli od bláta a prachu, zavítejme zase na chvíli do světa BMX, kde nám průvodce bude dělat Chase Hawk, jeden z mála světově známých BMX riderů pocházejících z Austinu v Texasu.

Chase Hawk X Oakley // Austin, Texas from Joe Simon Films on Vimeo.

I am Happy Idiot – 2013/2014 kubajsz best off
Ať se vrátíme také na chvíli do Čech – zde je sestřih nejlepších záběrů z ruky Kuby Fišera, alias Kubajsz.com s podmanivým názvem a vtíravou muzikou „I am Happy Idiot“

MontSant : AllMountain Definition
Dnešní přehled „světové bikové amatérské i profesionální kinematografie“ můžeme završit touto osobní bikovou zpovědí…

MontSant : AllMountain Definition from Lukas Wiki on Vimeo.