reklama

reklama

Arkády Downmall již zítra (31.1.) v Praze!

Arkady Downmall 2015Letošní premiérový seriál gravity závodů v obchodních centrech DownMall Tour 2015 má za sebou již dva starty, konkrétně v polském Štětíně a v německém Berlíně, což znamená, že je již na spadnutí třetí finálový start v domovině této akce – v Praze v OC Arkády Pankrác a to již zítra 31.1.2015.

Již brzy se proto rozhodne, zda v sedmém ročníku tohoto unikátního závodu dokáže opět zvítězit Tomáš Slavík v měřeném závodě na čas, či Tomáš Zejda ve Freestyle mountainbike show. Karty jsou samozřejmě rozdány i mezi BMX jezdci, kterým prozatím s dvěma zlatými medailemi vévodí Dawid Godziek. I přesto, že celou tour postupují jmenovaní borci jako favorité, díky systému bodování není zatím definitivně rozhodnuto, kdo sebere celkové zlato!

Přijďte již zítra vytvořit všem jezdcům neopakovatelnou atmosféru do pražského obchodního centra Arkády Pankrác! O tom, že závěrečná zastávka bude tou nejlepší, již dávno není pochyb!

Také proto si pořadatelé z Eastern Gravity připravili večerní závěrečnou akci – Arkády Downmall Afterparty – kde budete moci po boku většiny jezdců oslavit jejich úspěchy za zvuku kapel a DJs (Kontrafakt, PSH, DJ Wich, Strapo a další) a to na výstavišti v Incheba Aréně od 20:30.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Pro inspiraci se podívejte, jak to vypadalo minulé týdny v Polsku a v Německu

Downmall Tour 2015 – Štětín (POL)

Downmall Tour 2015 – Berlín (GER)

Arkady Downmall 2015

Arkady Downmall 2015