reklama

reklama

Pondělní video nálož – Mondaj fídeos (8-12 :)

Mondaj-Fideos-08-12-startPočasí posledních dní není zrovna zázračné a ideální pro jízdu na kole, i když jezdit se i tak dá. Každopádně proč se trochu neinspirovat světovými videi, zahřát se pohledem na sluncem zalitou krajinu, nebo se naopak zchladit mezi vločkami sněhu… Zkrátka a dobře, další pondělí nálož pohyblivých obrázků je zde!

Elk Mountains. I’m Part of the Tribe.
Začněme hezky „zeširoka“, výletem, alespoň virtuálním, do amerického státu Colorado. Zde najdete místa jako je pohoří Elk Mountains, kde počasí nebývá zrovna stálé a mění se jak s ročním obdobím, tak i s nadmořskou výškou. To ale neznamená, že by se zde nedalo jezdit na kole, nebo se zde nejezdilo. Opak je pravdou! Někdy je třeba počkat si na tu správnou chvíli a vhodné povětrnostní podmínky, když se ale zadaří, stojí to pak rozhodně za to.

Fotogalerii najdete v původním článku na webu PinkBike.com

Elk Mountains. I’m Part of the Tribe. from Yeti Cycles on Vimeo.

Author AG Lab freeride trip
A teď zase jeden lokální kousek, tedy alespoň s lokálními aktéry. Parta okolo authoráckého projektu AG Lab v sestavě Damjan Siriški, Dan Liška, Jirka Zvolský a průvodce Daniel Huemer alias Danger Dan, vyrazila do nedalekých Alp, aby si zde užila slušnou porci bikových radovánek dřív, než krajinu zahalí na běžném kole neprostupná bílá peřina…

*Video je privátní a nelze vkládat – zde je link na web dirtbiker.cz, případně klikněte na obrázek.
AGLab-FR-trip

Night Time Shred – Tom & Ruby
Jezdit na kole se dá za takřka skutečně všech podmínek. Trápí vás, že je brzy tma? Tak si na svou cestu posviťte! Nechcete jezdit sami? Vezměte s sebou psa! Tak jak to dělá Tom v doprovodu maďarského ohaře jménem Ruby.

Joe Barnes’s Search for the Steep
V průběhu letošního roku putoval Joe Barnes napříč Evropou, aby zde našel nejzajímavější a technicky nejnáročnější traily, jaké si lze jen představit, což by se mu samozřejmě nepovedlo bez lokálních průvodců…

V této prví epizodě se vypravil na portugalský ostrov Madeira, aby si zde plně vychutnal traily zařazené do Enduro World Series nacházející se v okolí Lago Garay. Joe si tato místa matně vybavoval z dětství, avšak nyní při pohledu přes řídítka sám uznal, že vše vypadá naprosto jinak!

Dirt Jump Shibak X ?
Nakonec se vraťme zase domů a pojďme si společně radostně zaskákat v rámci Dirt Jump Shibak X contestu.