reklama

reklama

JBC 4X Revelations již za necelé 2 týdny!

JBC 4X RevelationsJiž za necelé dva týdny proběhne v Jablonci nad Nisou v nově vybudovaném bikeparku historicky první závod světové série ve fourcrossu na území ČR, který nese název JBC 4X Revelations. Navíc za účasti těch nejlepší fourcrossařů planety včele s Tomášem Slavíkem.

JBC 4X RevelationsTento závod bude premiérou nejen pro ČR, ale i velkou novinkou pro celý bikový svět a to díky trati, která je dokonale připravena na tuto jedinečnou událost. Překážky úctyhodných rozměrů předčí svojí náročností i ty nejtěžší světové tratě a proto není divu, že si JBC 4X Revelations získal velkou pozornost jezdecké elity z celého světa.

„Trať je doslova šílená! Je to neporovnatelné s jakoukoliv z nynější 4X tratí evropského i světového seriálu. Přestože je technicky hodně náročná, je zároveň poměrně bezpečná. Dráha má prvky, které nebyly nikdy při závodech vyzkoušeny a toto bude jejich premiéra. Wallride (4×12 m velká dřevěná stěna, úhel 90°) a lesní sekce budou asi nejzajímavější. Trať je neskutečně rychlá a má spoustu variant na předjíždění. I když jedu trať po dvacáté, vždy mě dokáže překvapit…,“ konstatoval Tomáš Slavík, který zároveň stojí za její realizací.

Nejrychlejší jezdci světa se začnou sjíždět do JBC bikeparku v Jablonci nad Nisou již ve čtvrtek 1.8. kvůli oficiálním tréninkům, aby mohli v pátek zahájit závod kvalifikací do JBC 4X Revelations. Samotný závod pak vypukne v sobotu 3.8. v 17:00! Pro ty, kteří nezvládnout dorazit máme dobrou zprávu – celý závod můžete sledovat živě na internetu! http://extreme.com/mountainbike/1029759/4x-pro-Tour-round-4-live

V pátek se můžete taky těšit na WARM UP party v areálu JBC bikeparku za účasti skvělých Djs a v sobotu pak oficiální Masters of Dirt afterparty, kdy vystoupí Pipes and Pints a zahraniční DJ Mosaken + Dj Danny la Vega.

Pro kompletní program a více informací najdete na webu www.jbc4xrevelations.com a především na FB fanpage www.facebook.com/jbc4xrevelations

Chcete-li se řádně naladit, pusťte si video pozvánku, jejíž úvod se záěry z ptačí perspektivy stojí za to.

JBC 4X Revelations

JBC 4X Revelations

JBC 4X Revelations

JBC 4X Revelations

JBC 4X Revelations