reklama

reklama

GHOST Cagua 6590 – Enduro trip Brdy

GHOST Cagua 6590 - Enduro trip BrdyGhost Cagua 6590 je absolutně prvním produkčním bikem na kolech průměru 650B (27,5“), který jsem měl možnost otestovat. Kompletní recenzi mám již rozepsanou a těšit se na ní můžete už příští týden. Nyní se zatím podívejte na video z mojí Enduro výpravy po Brdském hřebeni.

Po dlouhém přemýšlení a poté, co jsem zvážil asi deset variant možných cílů výletů za asistence vlaku, jsem nakonec z časových a organizačních možností zvolil klasiku – Brdy. Dohoupal jsem se na Smíchovské nádraží, naskočil na vlak a nechal se zavést do Řevnic.

Abych alespoň částečně učinil za dost své objevitelské vášni a nehobloval jen staré známé traily, Brdy už jsem projel křížem krážem, našel jsem si v mapě vrchol, který jsem zatím neměl tu čet pokořit Babka 505 m. Větší část výjezdu vešdla po širokých polních cestách, takže šlo jen o to neztratit motivaci a rytmus. Závěrečná kamenitá pasáž si vyžádala občasné nošení kola na rameni. Odměnou byl ale krásný výhled po okolí a hlavně následný sjezd dolů do údolí.

Poté jsem se napojil na na víceméně staré známé stezky, prodral se bažinami mezi Strážným vrchem a Kamennou a dále sledoval klasickou hřebenovku směr Všenorská DH trať. Ti jsem si v sedle Caguy náležitě vychutnal, dole na parkovišti pokýval hlavou na bandu sjezdařů, kteří zrovna skládali kola do auta, vysunul Reverba a vydal se opět na hřeben.

Krásný den a krásný výlet, který nakonec hodil cca 42 km a 1200 nastoupaných metrů. Možná se to podle čísel nezdá, ale s 14,5 kg lehkou Caguou, těžkým batohem, občasným běháním nahoru a dolů při lovu perfektního záběru, to byl pěkně výživný trip.

Tak kam příště?

cykloserver.cz – Trip Řevnice -> Praha

Hudba ve videu: Josh Woodward – California Lullabye (jamendo.com)

Kdo to radši VIMEO

GHOST Cagua 6590 – Enduro trip Brdy from BikeAndRide.cz on Vimeo.

GHOST Cagua 6590 - Enduro trip Brdy

GHOST Cagua 6590 - Enduro trip Brdy

GHOST Cagua 6590 - Enduro trip Brdy

GHOST Cagua 6590 - Enduro trip Brdy