reklama

reklama

Garage Race na fixie již potřetí – pozvánka

Garage Race 2013Patříte mezi „městské flákače“, kteří propadly kouzlu jednoduchosti strojů s pevným převodem, tzv. fixie? Nebo se jen na podobné šílence chcete podívat? Budete mít možnost. Již 13 dubna startuje třetí ročník Garage Race.

*Tisková zpráva
Tato veselá akcička se odehraje tradičně v garážích Slovan na Wilsonově ulici v samém centru Prahy. Každoročně největší setkání milovníků pevných převodů z celé České republiky přinese kromě už tradičních disciplín jako je short track (závod z patra do patra), best skid a best trick i pár novinek. Návštěvníci se mohou těšit i na vypečenou zábavu, občerstvení a hudbu, o kterou se postará DJ Ollie Torr/Waweshaper. Registrace pro závodníky se otevře v 16:00, závod odstartuje v 17:00 kvalifikací.

„Stejně jako minulý rok chystáme i letos pár změn v trati short tracku, aby závod nebyl úplně stejný jako v loňském roce a byl zajímavý i pro ty, kteří ho už zkusili. Pokud budou mít závodníci chuť, máme připraveny i další disciplíny, ve kterých půjde hlavně o zábavu“, říká Honza Janda z firmy Funbikes, která stojí za organizací závodů Garage Race. O zábavu a měření sil na největším fixed gear závodě v ČR jde ale i ve všech ostatních disciplínách. Ve třech hlavních – short tracku, best skidu a best tricku – však čekají na závodníky navíc i velmi hodnotné ceny od cyklistických firem Leader, Aby.K, 8bar bikes, Connex a dalších partnerů – WeSC, Freshlabels.cz, Tribo a Playbag.

Všichni, kteří se chtějí závodů zúčastnit, se mohou registrovat předem za zvýhodněné startovné vyplněním následujícího formuláře.

Všechny informace postupně přibývají na stránce události na facebooku.

REGISTRACE: 16:00
START: 17:00

Garage Race 2013