reklama

reklama

Tomaass edit 2012 (video)

Tomaass-edit-2012-startV redakční schránce přistál mail od jednoho čtenáře BikeAndRide.cz s prosbou, zda bychom mohli hodit na web jeho video. A my říkáme – Proč ne! Podívejte se spolu s námi, jak si Tomaass a jeho parta užila rok 2012.

Abyste byly trochu v obraze o co a okoho jde, zde je k tomuto videu pár informací přmo od Tomaasse:

Loňskej rok mi trochu přeřušil konec školy a státnice. I tak se ale v tý druhý půlce podařilo dát nějaký výlety, občas bejt na kole a podívat se po horách. Díky všem kamarádům a lidem okolo mě, že to se mnou žijou. Tohle je můj první edit, kterej jsem si kdy sestříhal a taky je to video pro Horsefeathers, který mi dávaj oblečení, abych nechodil bez něj.

Veliký poděkování patří taky firmě AGang, která vyrobila kolo Cult a nám v Turnově to změnilo plány na trávení volnýho času.

božíděcka.com
Možná jste si všimli, že se letos v našich videích od tomaasse objevuje logo Horsefeathers. Jednak je to tím, že nám tahle firma poskytla suprovou kamerku Contour, bez který by většina videí ani nevznikla. Dál je to taky tím, že se tomaass stal členem Horsefeathers teamu a jádro božíchděcek se má tak možnost líp dostat k oblečení od HF.