reklama

reklama

Singltrek pod Smrkem a AGang Léon 27.5

Singltrek-Agang-Leon 27,5Další úspěšná sezóna na Singltreku de facto skončila – pojďme se prostřednictvím tohoto slibovaného finálního sestřihu podívat, jak se na stezkách ve Frýdlandském výběžku jezdilo.

Video pro AGang a Singůtrek natočil nadějný mladý jezdec, fotograf a filmař Jirka Fikejz. Jirka ke svému videu ze Singltreku pod Smrkem uvedl:

Ahoj, plná verze videa z uzkých stezek Singltreku pod Smrkem je konečně tady!

Dostal jsem možnost testovat na nich prototyp kola AGang na středním rozměru – Léon 27.5. Ve spojení s proměnlivým počasím to byl skvělý zážitek.

Za pár dnů se na stezkách vystřídal krásný podzim, mlhy i sněhová bouře. A v každých podmínkách jsem si ježdění užíval. Větší než malý rozměr kol hýbe bikovým světem a podle mojí nynější zkušenosti to vypadá, že se jedná o ideální velikost. Léon má lepší setrvačnost a lépe překonává překážky při zachování perfektní ovladatelnosti jako u běžných 26 palcových kol.

AGang Léon bude v sezóně 2013 k dispozici na testování v Singltrek Centru, takže kdokoliv si může vyzkoušet bike, který byl přímo stvořen pro jízdu na trailech.

Musím moc poděkovat partnerům za projevenou důvěru a pomoc, snad se Vám všem bude video z ježdění líbit.
Jiří Fikejz- testovací jezdec AGang

Kamera: Canon EOS 650D, Sony NEX FS-700
Zvláštní díky: Jan Mocňák, Spaceman, Tomáš Kvasnička a Singltrek Centrum