reklama

reklama

Hans Rey – 25 let života s kolem v obrazech

Hans Rey - A life of Moutainbike ADVENTUREHans Rey vydává knihu popisující jeho největší dobrodružství na horském kole, která nese název A life of Moutainbike ADVENTURES, 25 Years of Riding the World by Hans Rey. Tedy volně přeloženo „Život MTB dobrodruha , aneb 25 let bikování okolo světa.

Publikace A Life of Mountain Bike Adventures je fotokniha, která nabízí detailní pohled na 25 let trvající kariéru Hanse Reye, co by profesionálního jezdce na horských kolech a dnes již ikony tohoto sportu. Velké celostránkové fotky přitom zavedou čtenáře do nejkrásnějších a často i nejodlehlejších míst světa.
Hans Rey - A Life of Mountain Bike Adventures

Zabalte si pomyslný cestovní pas a buďte doprovodem Hanse Reye na jeho cestách v čase i prostoru na 224 stranách plných úchvatných obrazů. Prožijte s ním historii a vývoj horských kol, počátky freeridu a specifického trailového ježdění. A Life of Mountain Bike Adventures se může stát vaším průvodcem a inspirací.

Od Machu Picchu v Peru po ledovce v Alpách, od Egyptských pyramid, přes Himaláje po džungle na Borneu. V této knize můžete prožít dobrodružství, při nichž Hans Rey společně s dalšími světově uznávanými ridery a fotografy prozkoumat a sjezdit místa, kde nikdo předtím na horském kole nejel. Zároveň vám na svých cestách představí starobylé kultury a báječné lidi, které v průběhu let potkal.
Hans Rey - A Life of Mountain Bike Adventures

Tato sbírka neuvěřitelných míst je výsledkem životní práce jednoho muže a jeho snu inspirovat ostatní.
Hans Rey - A Life of Mountain Bike Adventures

Kniha A Life of Mountain Bike Adventures je k dispozici za 49 USD a pokud nepojedete do USA, můžete si jí objednat on-line na www.hansrey.com

Digitální náhled knihy pak najdete na stránkách: kdanielspublishing.com/HansReyAdventureBook

Tour de Volcanoes

Pokud se chcete pokochat obrazy, které vznikají při výpravách Hanse Reye, doporučujeme fotogalerii Tour de Volcanoes, z níž je následující fotografie.
Tour de Volcanoes