reklama

reklama

Crankbrothers DreamBikes – Vydraž kolo snů!

Crankbrothers dreambikes (Hans Rey - Wheels4Life)Kolo je úžasným nástrojem naší zábavy. Je ale zároveň také praktickým dopravním prostředkem, který může mnoha lidem usnadnit nebo i zachránit život. Hans Rey se již řadu let věnuje charitativnímu projektu Wheels4Life, k němuž se originálním způsobem přidala také značka Crankbrothers.

Wheels4Life

Wheels4LifePro ty, kdo o tomto projektu zatím nic neslyšeli – Hans Rey při svých cestách s kolem navštívil mnoho míst, včetně zemí třetího světa. Když viděl, jak zde mnozí lidé žijí, a uvědomil si, jak moc v jejich životě může změnit fakt, že budou mít k dispozici kolo, začal jednat. Založil nadaci Wheels4Life, jejímž cílem je shánět peníze na nákup kol pro lidi z třetího světa. Kola, na kterých mohou děti jezdit do školy, dospělí do práce, farmáři na trh, doktoři ke svým pacientům apod.

*Chcete vědět víc o projektu Wheels4Life- mnohé napoví toto video…

Crankbrothers – dreambikes

Projekt dreambikes odstartoval jako snaha postavit kolo (kola) na kterých by byla použita celá produktová řada komponentů značky Crankbrothers. Tato kola začala vznikat jako stroje našich snů – biky postavené na špičkových rámech, vybavené těmi nejlepšími možnými komponenty věhlasných značek, maximálně barevně sladěné, prostě dotažené prakticky k dokonalosti. Ve spolupráci s výrobci rámů jako jsou Charge, GT, Ibis, Rotwild, Scott, Tomac a Turner, rovněž i s dodavateli dalšího vybavení (SRAM, Rock Shox, Avid, Fizik a Continental) začala vznikat skutečná umělecká díla.
Crankbrothers dreambikes (Hans Rey - Wheels4Life)

To ale nebylo stále dost. Lidem z Crankbrothers zkrátka nestačilo, že jejich kola snů (dreambikes) jsou jednoduše nádherná. A tak přišla myšlenka na spojení s charitou Hanse Reye – Wheels4Life. Následně se tato snová kola začala dražit na internetu, přičemž veškerý výnos putuje na zmíněnou nadaci Wheels4Life. Cílem celého projektu je vydělat dohromady 50 000 USD, což by mělo stačit na pořízení 500 kol a tedy změnu k lepšímu vživotě 500 lidí!

Jak lze přispět? Můžete se zapojit do aukce na eBay nebo jednoduše podpořit projekt Wheels4Life libovolným darem uhrazeným přes PayPal. Volba je na vás!

Co se draží?

Aktuálně probíhá dražba kola Ibis Tranny Race Club. Základem je karbonový pevný rám, který je neskutečně všestranný. Díky specificky řešené zadní stavbě lze měnit geometrii, snadno můžete toto kolo přestavět s klasiky na singlespeed čistého vzhledu bez potřeby požít napínák nebo vodítko řetězu. Osazení? Jen to nejlepší – SRAM XX, RockShox Revelation U-Turn 120-150mm a celá řada luxusních komponentů Crankbrothers. Přidejte se k dražbě. Do konce zbývá už jen několik málo dní!
Crankbrothers dreambikes (Hans Rey - Wheels4Life)

Všechna kola zařazená do kolekce Dreambikes najdete na stránkách Crankbrothers, stejně jako řadu dalších informací o celém tomto projektu