reklama

reklama

Kalendář BnR 2012 – spuštění objednávek

BnR Kalendář 2012 - spuštění objednávekNedávno jsme avizovali pokračující práce na kalendáři BikeAndRide.cz Crew pro rok 2012. Jeho finální podoba je již prakticky hotová, takže si jej můžete celý prohlédnout a pokud se vám bude líbit, tak i objednat pro sebe nebo jako dárek pro své blízké či kamarády!

Pro náš nový a zároveň i historicky první kalendář BikeAndRide.cz 2012 jsme použili fotky z různých akcí, výletů, závodů a testů, které jsme letos absolvovali. Při jeho tvorbě jsme popustili uzdu naší grafické představivosti a vytvořili dílo, které by rozhodně nemělo zapadnout v šedi průměru! Hlavní grafické práce má na svědomí Ondra Kinkor, který, jak se ukazuje, je mnohem víc než jen schopný fotograf a tester…

Na fotkách se průběžně střídá celá BnR Crew, za fotoaparátem jsem obvykle stál já (Štěpán Hájíček), Ondra Kinkor a také Jakub Douda. Věříme, že se vám naše první prácička tohoto druhu bude líbit natolik, že již brzy bude zdobit stěnu vašeho pokoje, bytu nebo třeba dílny.

BnR Kalendář 2012 - již brzy

DŮLEŽITÉ ÚDAJE

Cena: 290 Kč (je konečná, nejsme plátci DPH)
Poštovné a balné: 80 Kč (budete-li požadovat zaslání poštou)

Předpokládaný termín distribuce: od 21.11. 2011*
Možnosti doručení/převzetí: Poštou – dobírka, osobně bike shopy Praha, Brno…**

*Kalendář již putuje do tiskárny, hotový bude v polovině Listopadu 2011, následně začneme s jeho rozesíláním

**Objednání je možné poštou, zároveň máme v plánu využít našich kontaktů několika cyklistických obchodech v Praze, Brně a případně i dalších městech, kde bude možné domluvit na osobní vyzvednutí (bez příplatku za poštovné a balné) – o možném místě vyzvednutí budou zájemci včas informováni

Pro objednání stačí vyplnit několik základních údajů v následujícím formuláři. Jakmile bude kalendář připraven k odeslání, budeme vás informovat prostřednictvím e-mailu o podrobnostech. Rovněž v nejbližší době zveřejníme seznam míst, kde bude možné si kalendář osobně vyzvednout.

Řídíme se zásadami ochrany osobních údajů v České republice, které jsou regulovány zákonem č. 101/2001 Sb., o ochraně osobních údajů a dalšími právními předpisy. V této souvislosti se zavazujeme, že vaše osobní údaje budou sloužit pouze pro potřeby portálu BikeAndRide.cz a nebudou předány třetím osobám.


*Povinné pole







*v případě že by formulář nefungoval, lze objednávku zaslat také na mail: stepan(uzenáč)bikeandride.cz