reklama

reklama

Pondělní videonálož (30 – 15:)

Pondelni-videonaloz-30-15Takových testů mám v šuplíku a teď přes léto mám tak málo času dát je dohromady, abyste se měli čím kochat. Něco určitě ještě přes prázdniny dokončím, dnes si ale pojďme dát alespoň tradiční pondělní nálož akčních video záběrů!

In The Zone – Tech
Začněme malou ochutnávkou z Whistlerského parku, kde si pro nás jezdci jako je Lula Darquier, Peter Matthews a Trevor Berg našli ty nejtechničtější stopy…

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Episode 5: Northern BC
Opět trochu Kanady! Jezdci z teamu Rocky Mountain Geoff Gulevich, Andreas Hestler a Keith Stark se vypravili do srdce úchvatné kanadské divočiny, aby zde s kamerou projeli ty nejhezčí traily v oblasti Prince George až k městu Smithers a jezeru Burns Lake.

Slowdown
Tradiční téma pro bikový film: Dnešní život je moc rychlý, zkuste zpomalit a vypadnout třeba na kolo! Jen v poněkud netradičním prostředí…
Střih a kamera Gary Thomas.

Destination Trail – Spain
Další díl ze seriálu Destination Trail nás tentokrát zavede do Španělska do oblasti známé jako Zona Zero, kde Curtis Keene a Darren Berrecloth totálně podlehnou zdejší krajině, staré kultuře a skrytým zapomenutým místům, které tato oblast skýtá.

Ashes to Agassiz – Official Trailer [4K]
Tohle zase bude velkolepý bikový biják! Premiéra v srpnu 2015.

THE SYNDICATE – Episode 4 – Lenzerheide, Switzerland
Venku je opět i další epizoda seriálu The Syndicate. Zastávka světového poháru ve švýcarském Lenzerheide přinesla nemalé úspěchy. Zdálo se to snadné na trati, kterou stavěl Steve Peat. Greg Minaar se opět postavil na bednu, letos již podruhé, což pro něj znamenalo rekordní zisk celkem 18 vítězství ve SP DH!

**BONUS**
1969 Camaro Twin Turbo 1000+hp | Minnesota Cruising
Dnes se v bonusovém materiálu nebudeme kochat křivkami dívčích těl, ale trochu jinou kráskou. Klasický Chevrolet Camaro Z/28 Twin Turbo s výkonem 1000 koní!