reklama

reklama

Pondělní videonálož (15 -15:) v úterý…

Pondelni-videonaloz-15-15Chvíli jsem přemýšlel nad tím, jak pojmenovat dnešní nášup akčních videí, když nám pondělí sebraly Velikonoce. No co, nehledě na tradice si nekažme vlastní tradice 😀 Zde je tedy obvyklý Tomanosův souhrn pohyblivých bikových obrázků za minulý týden!

Jo a pokud náhodou někdo přemýšlí nad kódem v názvu, tak je to vždy číslo týdne a rok… Dnes máme 15. týden 2015. 😉

Fox MTB Presents | Spring ’15 AM/TR Collection with Kirt Voreis and Cam McCaul
Dáte-li dohromady dvě nejveselejší postavičky MTB světa, aby se společně podílely na tvorbě all-mountain videa, je jasné, že bude o legraci postaráno! Tak se na to koukněte, jak spolu řádili Cam McCaul a Kirt Voreis.

Set saiL
NATURALMTB představuje jezdce jménem Rodolphe Pasciuto, který se rozjíždí na jihu Francie, aby mohl letos úspěšně objet Nepál, Island, Rumunsko a Španělsko.

Set saiL from NATURALMTB on Vimeo.

Maximflow – FOUR SEASONS – Pt.1 Max Schumann winter
Dobře známý dobrodruh a špičkový jezdec, který má v oblibě supertechnické traily a sjezdy vyhlášených alpských vrcholků – Max Schumann – a jeho příprava na novou sezónu.

Destination Trail – Coming 4/15/15
Pokud byste mohli jezdit kdekoliv na světě, kam byste se vypravili? Tuto otázku položili svým jezdcům lidé ze Specialized, načež dostali řadu zajímavých odpovědí! Nová série představující různé destinace ze všech koutů světa startuje již brzy – 15.4.2015.

Megavalanche de la Reunion 2014 avec Nicolas Quéré
Závod známý jako Megavalanche se nejezdí jen ve Francii, ale také na ostrově Reunion ležícím v Indickém oceánu na východ od Madagaskaru.

Megavalanche de la Reunion 2014 avec Nicolas Quéré from NextFrameProduction on Vimeo.

THE WALL – Gemmipass Switzerland by mountain bike
Sedlo jménem Gemmi se nachází v srdci Švýcarska. V roce 1739 zde byla řízenými odstřely zbudována cesta skrz jinak neprostupné skály. Zdejší trail je strmý a nebezpečný, o to více fascinující!
Díky za inspiraci – www.bikeous.com

BONUS – Jim Parsons meets the “Daredevil” | Intel RealSense™
Jim Parsons, nejvíce známý jako Sheldon Cooper s „Teorie velkého třesku“ v reklamně Intelu s vtipnou bikovou tématikou!