reklama

reklama

Bikeclinic junior cup – představení

Bikeclinic Junior Cup 2014Informace o závodech nejsou zrovna dominantním obsahem našeho webu, ale občas je zkrátka nutné udělat výjimku. Parta lidí z prodejen Bikeclinic, která stojí za projektem dětského týmu Bikeclinic Junior Team, totiž letos startuje seriál závodů určených právě pro bikový potěr.

Nejde přitom o žádné troškaření! V plánu je hned v prvním ročníku deset závodů (+2 partnerské) pořádaných napříč celou republikou. Chybět přitom nebude profesionální zázemí, patřičné rozčlenění do jednotlivých kategorií dle věku (11 kategorií 6-16 let), zajímavé a dobře přehledné tratě a bohatý doprovodný program. Nemusíte být sami milovníci soupeření tělo na tělo, takový závod se ale jeví jako skvělá příležitost jak o víkendech zabavit a k jízdě na kole motivovat vaše ratolesti.

Jedná se zkrátka o další zcela unikátní projekt, jehož cílem je co nejvíce přiblížit náš největší koníček nastávajícím bikovým generacím. Hlavním hybatelem je opět majitel společnosti Bikeclinic Jan Kaše, který se zasloužil i o vznik výše vzpomínaného Bikeclinic Junior teamu (BJT). Není ale rozhodně jediný.

Bikeclinic junior cup 2014

Dále stojí za to připomenout jména jako je Radek Petrák (projektový manažer, sportovní ředitel BJT), Mgr. Václav Kudrna (marketingový a projektový manažer), Petr Polívka (ředitel závodu), Jan Bartulík (hlavní moderátor a mediální tvář závodů a BJT), a tak bychom mohli pokračovat.

Pro každý závod budou připraveny dva okruhy (velký 3 km, malý 1-1,5 km). Nebojte se ale, že byste přijeli na místo, děti by si odjely svůj závod a pak by se hned mazalo domů. Jednotlivé zastávky seriálu jsou totiž koncipovány jako celodenní akce s řadou možností aktivního trávení času. Pro malé závodníky, jejich sourozence či doprovod bude připraven dětský koutek, skákací hrad, trampolíny, malování a další vyžití, pro starší pak třeba aerobik nebo BMX.

Hodnocení závodů bude zohledňovat jedince i dětské týmy, v závěru závodu se ale odměny dostane všem dětem. Celý seriál ukončí slavnostní vyhlášení 11.10. v obchodním centru Černý Most.
Bikeclinic junior cup 2014

Přehled závodů, jejich termínů a míst konání
19.4. Praha Zbraslav
1.5. Kouřim
17.5. Jablonec – biatlonový areál Břízky
31.5. Brno
8.6. Praha Libuš – Bike arena
16.8. Nové Město na Moravě – sportovní areál
31.8. Liberec – biatlonový areál ve Vesci
6.9. Lety u Prahy
13.9. Rožmitál pod Třemšínem
21.9. Praha Libuš – Bike arena

11.10. Vyhlášení seriálu v OC Černý Most

Přihlášky k závodům
Více se o celém seriálu dozvíte již brzy na adrese bikeclinic-junior-cup.cz
Více o samotném týmu pak na stránkách bikeclinic-junior-team.cz

Bikeclinic junior cup 2014
Bikeclinic junior cup 2014