reklama

reklama

Red Bull Rampage 2013 – nejlepší momenty

Red Bull Rampage 2013 - Best MomentsJe velká škoda, že letošní Red Bull Rampage skončilo po prvním kole… Moc jsme se všichni těšili, co Cameron Zink a Kyle Strait napodruhé předvedou. I tak se ale do našich duší zapsalo několik zásadních momentů, které si stojí za to připomenout.

*Kdybyste si ho nevšimli, tak ta malá černožlutá tečka uprostřed fotky je Cam Zink, který právě skáče největší backflip všech dob na dvou kolech!!!

1 – První jízda by Andreu Lacondeguy
Nabušený rychlý spád střídající jeden trik za druhým. Obávám se, že v uvedeném videu je až jeho druhá jízda, která nebyla až tak cool, ale nic lepšího jsem nenašel. Každopádně záznam celého Red Bull Rampage 2013 najdete zde.

2. Cameron Zink a jeho nejvyšší Backflip
Cameron Zink (celkově 3. místo) vyslal backflip z velkého dropu Oakley Icon Sender, který byl klasifikován jako největší backflip step-down (z největší výšky), jaký kdo kdy skočil na dvou kolech!

3. Kelly McGarry – backflip přes Canyon Gap
Dalším rekordmanem letošního ročníku byl Kelly McGarry z Nového Zélandu, který pro změnu vyšvihl beko (backflip) na legendárním skoku Canyon Gap! Tahle a další šílenosti mu vynesly celkově druhé místo. Podívejte se na jeho jízdu jeho očima!!!