reklama

reklama

DIVA KEMP – (nuceně) upravený kalendář 2020

Doufáme, že se máte dobře i v této složitější době. Svět se aktuálně kapku zbláznil, naše Diva kempy a provoz penzionu na Statku u Rajtrů v Bedřichově postihly důsledky koronavirové krize výrazně. Mysleli jsme si, že budeme moct pro vás uspořádat aspoň čtyři z plánovaných pěti kempů, ale…

(text a foto: Barbora Berdychová)

Avšak s ohledem na nařízení Vlády ČR se budou moct hotely a ubytovací kapacity rozjet od pondělí 8.6.2020.  To každopádně znamená, že první letošní Diva kemp může proběhnout hned o víkendu 12. – 14.6.2020.

Tento víkend bude MIXem base a trail kempu. S tím, že by se rozdělovalo na dvě supervýkonostní skupiny dle úrovně ježdění – Sluníčka a Berušky. Podle našich zkušeností to bude fungovat dobře.

Pokud by vám tento termín nevyhovoval, rezervovat můžete během zářijových termínů, které jsou standartně rozděleny na BASE a TRAIL kemp.

Konání SUPER TRAIL kempu je ohroženo, ale budeme se mu snažit najít nový termín během letních prázdnin. O jeho termínu vás budeme informovat v červnu v uzavřené skupině na facebooku. Minimální účast na tomto kempu je 6 osob.

Termíny 2020:

12. – 14.6.2020 – MIX KEMP
11. – 13.9.2020 – BASE KEMP
18. – 20.9.2020 – TRAIL KEMP

Pokud nechcete přijít o žádnou informaci, je možné se přidat do skupiny na fb DIVA KEMP CHICKS.(https://www.facebook.com/groups/divakempchicks/)

Zdravíme ze slunečných Jizerek, děkujeme za trpělivost a doufáme, že se vám daří dobře a Diva víkend si s námi v červnu skvěle užijete!

Ať se daří všem!
DIVA KEMP crew.
Barbora Berdychová

PS.: V případě potřeby pište nebo volejte. Všechny vaše dotazy rádi zodpovíme.