reklama

reklama

Nová prodejna MOJEKOLO v Praze otevřena – zaměřená na elektrokola!

MOJEKOLO - Praha 10 (elektrokola)Včerejší dopoledne a poledne jsem vyplnil jednou příjemnou společenskou akcí. Na Praze 10 (Práčská 3315/8e) totiž byla otevřena nová prodejna MOJEKOLO, tedy druhá pražská, tentokrát ale se zaměřením na elektrokola!

Respektive nejde jen o eBiky, přestože elektrokola zde hrají jednoznačně hlavní roli! Na ploše 120 m2 totiž najdete primárně kola s elektrickým asistentem, a to od značek jako je GHOST či LAPIERRE, ale také ELECTRA a HAIBIKE. V blízké době se počítá s rozšířením o značky Merida a Leader Fox.

V této nové prodejně lze pořídit také veškeré potřebné vybavení včetně plášťů Continental vhodných pro eBiky i pro běžná kola, pumpičky, blatníky a doplňky SKS, mazání a další chemii od R.S.P. a mnoho dalšího.

MOJEKOLO - Praha 10 (elektrokola)

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Vedle kol s „hybridním“ pohonem je možné si zde prohlédnout, vyzkoušet a samozřejmě i zakoupit klasická jízdní kola, od dětských a juniorských, přes dospělé MTB stroje až po silničky. Jejich nabídka, či alespoň počet vystavených kusů, je zde ale pochopitelně v menšině oproti eBikům.

Nová prodejna MOJEKOLO bude rovněž sloužit jako místo pro záruční a pozáruční servis, jako místo pro výdej zboží objednaného z eshopu mojekolo.cz a tak dále. Oproti první pražské prodejně situované v centru města (MOJEKOLO Seifertova) je do této oblasti jednoznačně snazší přístup. Před obchodem se nachází zastávka pražské MHD a přes ulici je snadno přístupné parkoviště.

Navíc „za domem“ teče Botič a od prodejny MOJEKOLO tak stačí přejet mostek a víceméně terénem či alespoň mimo silnice dojet například do lesoparku okolo Hostivařské přehrady. Takže lokalita pro cyklistickou prodejnu jako víno s možností zkoušky eBiku v reálném nasazení nejen na parkovišti před obchodem.

MOJEKOLO - Praha 10 (elektrokola)


Dovětek…
Chápu, že mnohé skalní bikery podobná „elektro-zpráva“ spíše popudí než nadchne, jelikož elektrická kola považují za něco nepřístojného, ale taková je dnešní doba a statistiky o prodejích ze západních zemí hovoří jasně ve prospěch elektriky. Navíc odpor mnoha lidí vůči elektrokolům často pramení z toho, že na kole s elektrickým asistentem ještě neseděli a neví, jaká to může být zábava! Zrovna u této kategorie je důležité „zkusit si to na vlastní kůži“.

Nikdo neříká, že by měl trénovaný jedinec s dostatečnou kondicí vyměnit své klasické kolo za eBike. Jako doplněk, který si můžete třeba jen čas od času půjčit, to ale rozhodně stojí. Snad neprozradím nic tajného, když zmíním, že se na slavnostním otevření včera ukázal i Michal Prokop, závodící za značku Ghost, který se nechal slyšet, že si asi jedno elektrické kolo nechá postavit. Hlavně proto, aby si to vyzkoušel a aby mohl snáze trénovat techniku v místech, kde není lanovka. Když se mu zrovna nebude chtít dupat za své 😉

Foto: Štěpán Hájíček