reklama

reklama

IBIS Mojo HD – videotest

IBIS Mojo HD - VideotestTěsně před Vánocemi jsme si pro vás připravili jeden malý dáreček a zároveň i určitý náznak toho, jakým směrem by se měl posouvat obsah na webu BikeAndRide.cz Představujeme vám náš první VIDEOTEST.

Na kurzu asertivity by mi rozhodně řekli, že se NIKDY nemám omlouvat dopředu! Nechci se omlouvat, jen vysvětlit prostou skutečnost, že náš první videotest není ani v našich očích zdaleka dokonalý. Je to zkrátka naše prvotina, na které jsme se ledacos naučili, něco si vyzkoušeli, zjistili co funguje a co ne. Příště to bude zas o kus lepší.
IBIS Mojo HD - Videotest

Ještě pár slov o samotném formátu videotestů. Nechceme jimi nahradit klasické psané testy, už jen proto, že psát o kolech nás baví! Videotesty by měly být doplňkem, rozšířením, případně alternativou pro ty, které nebaví číst naše často dosti obsáhlé elaboráty. Zkrátka aby si na webu BikeAndRide.cz našel každý, co mu sedí a vyhovuje.
IBIS Mojo HD - Videotest

Pokud budete mít chuť a chvíli času, budeme velice rádi za jakékoliv postřehy, připomínky, návrhy a samozřejmě i kritiku. Pokud by si někdo myslel, „že to dokáže líp“ stačí napsat a příště do toho může jít s námi.

V každém případě doufám, že vás naše malé dílko zaujme, potěší, motivuje nebo pobaví. Příjemnou zábavu!

PS: Na tomto odkazu najdete plnohodnotný test IBISu Mojo HD

IBIS Mojo HD – videotest from BikeAndRide.cz on Vimeo.

IBIS Mojo HD - Videotest

IBIS Mojo HD - Videotest

IBIS Mojo HD - Videotest

IBIS Mojo HD - Videotest

Foto: Štěpán Hájíček | Jakub Svoboda

b