reklama

reklama

AGang/Author & SRAM testing 2013 – preview

AGang + SRAM - SpS testingChvíli poté, co utichl svist pomlázek, vítr odval vůni barvami zdobených kraslic a beránci byli udoláni mlsnými jazýčky, seděla dvoučlenná posádka BnR ve voze a dychtivě hltala kilometry v cestě na Singl pod Smrkem, kde se konalo testovací dostaveníčko AGang a RockShox.

Češi a Američané, zastoupení hlavně němci z evropské základny SRAMu, si dali za úkol poladit a následně i v terénu prověřit tlumiče a vidlice určené na modely AGang a Author 2013, aby to celé více a lépe houpalo. Jedině tak budeme mi novináři spokojeni a budeme psát pozitivní testy, jak vtipně a trefně zároveň padlo při jednom testovacím kolečku.

Vedle celé té technické elaborace s tlumiči a jejich vnitřnostmi byla na celé akci jedna úžasná věc – vše se odehrálo v Čechách! Situace se zkrátka obrátila. Dřív jsme jezdili do světa, teď jezdí svět k nám!

Z této akce chystáme ucelenou reportáž, její zpracování ale ještě chvilku potrvá. Proto teď v prvním kole pouštíme do světa alespoň první sadu fotek, abyste se měli na co těšit.