reklama

reklama

Tratě závěrečné zastávky Enduro MTB Series odhaleny!

„Na tratích polského mistrovství v Enduru“ – tímto motem vás organizátoři polského seriálu Enduro MTB Series zvou do lokality Srebrna Góra, kde se na konci prázdnin uskuteční letošní třetí a finální zastávka tohoto seriálu. Klíčovým pořadatelským partnerem je organizace Stoszowice Municipality a titulárním sponzorem je tentokrát společnost CAT Phones.

(tisková zpráva / překlad: Štěpán Hájíček)

Mistrovské tratě a uvolněné vibrace…

Skutečnost, že letos nebude závod konaný v lokalitě Srebrna Góra zároveň i mistrovstvím Polska v Enduru neznamená, že byste si nemohli plně vychutnat „mistrovské tratě“, za jejichž podobou stojí pánové Marek a Piotr z PM Bike Experts, kteří je za tímto účelem chystali a koncipovali v minulém roce.

Jednou z mála změn oproti loňsku bude vynechání původní RZ3, tedy nejkratší tratě startující z Fort Ostróg. I tak má celý závod poctivou délku 30 km s příchutí 1400 metrů převýšení. Soustředěn přitom bude do blízkého okolí obce Srebrna Góra a zdejších „městských lesů“. Jak moc blízko? Fotky a mapka napoví více…

reklama

Zároveň lze již nyní stahovat, prohlížet a vlastně i projíždět všechny erzety:

Stejně tak lze všechny erzety najít na mapě (RZ1 a RZ2 – modrá, RZ3 a RZ4 – žlutá)

*mapa v plné velikosti – stačí kliknout na foto

Bikový chillout na konec prázdnin

O trochu kratší celková délka a méně stresu vzhledem k tomu, že se letos nejedná o Mistrák, může sloužit k umocnění toho „dobrého“, co závody ve Srebrna Góra tradičně nabízejí. Uvolněná, poklidná atmosféra posledního podniku v tomto roce, nenucená zábava, pokec u piva nebo u ohně, pizza servírovaná specialisty z Pycha Szprycha a nedělní jízdy shuttlem – vše poslední víkend letošních prázdnin.

V neděli, po dojetí závodu, se můžete přidat k tréninku bikových dovedností pod taktovkou jezdců z Whyte Racing Teamu a rovněž si budete moci vyzkoušet britské stroje Whyte v rámci Whyte Demo Day. Pokud byste si raději v sobotu po závodě užili hladké flow traily, pak vám doporučíme vyjížďku na nedávno otevřené traily Singletrack Glacensis.

Přihlášku na závody najdete na tomto odkazu

(*sleva pro první vlnu přihlášených ještě chvíli platí)

Stránky závodu na Facebooku

Uvidíme se 31 srpna v Srebrna Góra!
Team Enduro MTB Series