reklama

reklama

Kalendář 2019 | (nejen) enduro závodů

V momentě, kdy v první vlně připravujeme tento příspěvek, je již téměř za námi další rok a další závodní sezóna (2018). Snad pro vás byla úspěšná, nabitá zážitky, novými zkušenostmi a třeba i osobními, či celkovými úspěchy.

(úvodní foto: Michal Hoffmann | Enduro X Race – MČR Enduro, Sušice 2018)

S koncem roku je obvykle čas na bilancování, ale také na střádání plánů pro rok následující. Pokud patříte mezi jedince, kteří naplno propadli zejména Enduro závodům, nebo třeba soutěžím Gravel biků, pak vás jistě potěší poměrně nabitý kalendář roku 2019, který se oproti roku 2018 opět o něco rozšířil. Novinkou je třeba jedna přidaná zastávka České Enduro Série na Klínovci (začátek října), což by mohla být rozhodně zajímavá záležitost!

Pro všechny ostatní, kteří si rádi za závody vyrazí třeba i někam za hranice, jsme dali dohromady poměrně obsáhlý seznam závodů rozesetých různě po Evropě a pro komplexnost doplnili i jednotlivé starty celosvětové série Enduro World Series (EWS).

Zajímavou novinkou sezóny 2019 jsou jednotlivé kontinentální seriály pod hlavičkou EWS, kdy nás zajímá především ten evropský. V kalendáři by snad měly být všechny jeho zastávky (poznáte je podle poznámky „Euro #..“).

Jiná zkratka, „EWS Q.“ zase vypovídá o skutečnosti, že je daný podnik kvalifikačním závodem pro seriál EWS. Za české závody tam patří Enduro v Koutech a v Klínech (pokud jsem něco nepřehlédl).

Tolik k obecnému popisu kalendáře. Teď už si do ruky vezměte svoje kapesní kalendáře, telefony či jiné digitální zápisníčky a zapište si podniky, na které se budete chtít vypravit!

Krásné závodění a pokud možno bez zranění!

PS: Další závody, přesnější odkazy atd. budeme v průběhu roku přidávat, data aktualizovat, a tak podobně. Pokud vám nějaký závod v našem kalendáři chybí, rádi jej doplníme. Stačí napsat třeba přes facebook stránky BikeAndRide.cz

PS2: Kalendář najdete vždy snadno přes menu: AKTUALITY -> KALENDÁŘ 2019

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

BikeAndRide.cz kalendář (nejen)Enduro závodů 2019 ke stažení na Google Dokumenty