reklama

reklama

Pondělní Videonálož #14_2018 (Velikonoční „úterní“ vydání)

Vlastně až cestou na jih jsem zjistil, že to je, takřka na den přesně, jeden rok, kdy jsem byl poprvé ve Finale Ligure! Bylo to loni v rámci prezentace nové generace strojů Cannondale Jekyll* a Trigger a teď tam jedu zase, ale „za své“! Kdo má dvě ruce (nebo i jednu), kolo a má rád tvrdší MTB, ten jistě ví, že Finale je absolutní mekka evropského endura a je proč!

*Cannondale Jekyll 4 máme aktuálně k testování, těšte se na první dojmy!

Nebo minimálně jarního a podzimního endura, protože zde bývá v tomto období poměrně hezké počasí, teplo, relativně sucho, a navíc je to tam prostě boží! Minulý rok, když jsem z Finale po dvou dnech bikování odjížděl a cestou domů se stavoval ještě na den na Gardě, jsem uvažoval, zda by se mi tam chtělo jet znovu jen tak sám za sebe, bez pozvánky, organizace atd.? Nejdřív jsem si říkal, že snad ani ne! V průběhu roku se mi to ale rozleželo v hlavě a já vyrazil. Tedy já a Lukáš! Víc se nás bohužel z redakce přes Velikonoce neutrhlo.

Delší povídání si nechám na později, jelikož mi to nejspíš nedá nenapsat report, nepovědět vám co jsme projeli a neprojeli, kde se nám líbilo a kde třeba méně a vůbec co vše jsme zažili. Vrátili jsme se totiž domů v noci na dnešek, konkrétně já byl před barákem ve 2:30, Lukáš pak mastil ještě směr Hradec! Jsem slušně vymletý, už jen proto, že jsem včera „volantoval“ (nazdar Robe!) celou cestu sám. Mám to rád a včera mi to sedlo!

www.instagram.com/bikeandride.cz

Dobrodružství v bodech

Než se vrhneme na samotná videa, podělím se s vámi o souhrn našich dojmů a zážitků. Čtyři dny na cestách, dvě „paka z Čech“, MB Viano, spaní v autě, každý den nocleh někde jinde, kempování, kde nás jen napadlo, krom jedné večeře jídlo z vlastních, či na místě koupených zdrojů, RB Bandit 675, RM Blizzard 90-27, sprcha vodou z lahve nebo koupání v moři (jeden den potmě), dva dny přímo ve Finale, uvítací a rozlučkové ježdění okolo vesničky Savignone, celkové převýšení přes 4000 m, shuttle jen jednou na DH man (díky Protocycles), jinak vše za své!

Prostě výlet jako víno! Čtyři dny totální svobody, bikování a italské pohody! Jen ne vždy italského sluníčka a teplíčka!

PS: pro úsporu času, kvůli vybalování a dalším organizačním záležitostem, dnes videa výjimečně bez bližšího popisu…

www.instagram.com/bikeandride.cz

Passage nord-est – Nový Rocky Mountain Thunderbolt! 

Rocky Mountain představuje novou generaci lehkého trailového fullu Thunderbolt. Test dosluhující generace modelu RM Thunderbolt z roku 2017.

Základní parametry nové generace RM Thunderbolt: 130 mm nad oběma koly, 27,5“, lehký hliníkový/karbonový rám, systém RIDE-9 atd. Tradičně i jedna „posílená“ verze Rock Mountain Thunderbolt BC Edition (140/140 mm).

Více o novince se dozvíte v oficiálním představení: www.bikes.com/../passage-nord-est

Stránka s jednotlivými modely: www.bikes.com/../thunderbolt

Rocky Mountain Thunderbolt Carbon 90 – BC Edition

The Road to Satori – Nová Kona Satori!

Další zajímavá novinka, která by se časem mohla dostat i do našeho testovacího výběru je Kona Satori, model roku 2019! *Už to zase začíná, kdy se předběhneme o celý jeden rok?

Základní parametry: 140/130 mm zdvihu (P/Z), 29“ kola, stejný systém zavěšení jako využívá platforma Hei Hei a Hei Hei Trail (systém Fuse – test Hei Hei Trail 2017).

Více v technickém představení níže + hromada fotek a dalšího materiálu na: www.pinkbike.com

Produktová stránka modelů Kona Satori: www.konaworld.com/../satori

Transition Characters: Angi Weston

Foto a story: www.pinkbike.com

Lord of the Squirrels

Animo!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Ghost Road Rage short movie

Jedno náladové video jako pozvánka k chystanému testu Ghost Violent Road Rage 7.8 LC

Krátký velikonoční pozdrav s novým gimbalem | VLOG

Preseason DH Training – SAN REMO, Italy | Matej Charvat – MY RIDE #18

quotation-BnR„Zima je zpočátku dlouhá, ale pak se to zlomí a léto se blíží opravdu rychle. Sezona je tu co nevidět a letos doslova. Většina lidí se v našich končinách snaží tak nějak udržovat přes zimu na enduru, ale to je prostě jiná káva. Oprášení sjezdovejch skills a tvorba novejch mozolů je pro sjezdaře nevyhnutelná. San Remo je ideální lokalitou, která je z ČR relativně dostupná a nabízí opravdu všechno, co je potřeba. I proto se sem už přes 15 let sjíždí světová špička.“

„My jsme si sem přijeli s Martinem Leblem oprášit cit pro rychlost. Už první víkend v dubnu se totiž v Portugalsku jede Mistrovství Evropy, kam vyrážíme s celou sjezdovou reprezentací,“ říká Matěj Charvát.

**BONUS**

A Closer Look: Thomas Genon and Tomas Lemoine

Some imaginative line choices (4K)

ALL IN – Josh Bryceland + Craig Evans

How to be a High Schooler