reklama

reklama

Mojekolo ESI GRIPS Ride Praha (14. 3. 2018, 18:00, Praha Záběhlice)

Již potřetí vyhlašuje prodejna Mojekolo (Praha 10 Záběhlice) společnou večerní vyjížďku Prahou (určeno pro horská kola). Jelikož tato jízda nese název „Mojekolo ESI GRIPS Ride Praha“, obdrží každý účastník kupón se slevou 30 % na gripy a omotávky ESI Grips.*

(oficiální pozvánka)

Tentokrát se rozdělíme na dvě skupiny a každá bude mít svého „průvodce“. První skupina bude pro výkonnostní jezdce a technicky vyspělejší. Druhá skupina pro začátečníky.

  1. Trasa první skupiny: Mojekolo, Záběhlický zámeček, sídliště Spořilov, Podél ulice 5. května, traverzou nad ulicí Hvožďanskou, vjezd do „Krčáku“ (Michelský les), kolem restaurace Grill za Větrem, lesní cestou k rybníku Labuť, podél Kunratického potoka až k Dolnomlýnskému rybníku (již v Kunratickém lese), stoupání do horních Kunratic, stáčíme se doleva (centrum mnoha stezek a trailů), příjezd k metru Roztyly a návrat stejnou cestou k prodejně.
  2. Trasa druhé skupiny: Mojekolo, podél potoka Botič až k Hostivařské přehradě (zabočení vpravo), stoupání nad Hostivařskou přehradu, pořád rovně až k obchodnímu domu Lidl, znova vpravo až k parkovišti Turínská, sjezd k přehradě Hostivař, přejezd na druhou stranu přehrady, výjezd až k autobusové zastávce Jižní město (točna autobusu), sjezd k retenční nádrži „Hájecký“, kolem lanového centra, ulice K Jezeru, Toulcův Dvůr, sjezd k Botiči, prodejna.

Neváhej, popadni své kolo a přijeď si protáhnout tělo, provětrat hlavu a strávit nějaký ten čas v blízkosti dalších bajkerů. 

Sleduj také FB Mojekolo a událost, kde budeš dostávat pravidelné informace. Původní pozvánka na webu: www.mojekolo.cz

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

*30% slevu na gripy a omotávky ESI Grips mohou uplatnit pouze účastníci noční jízdy Mojekolo ESI GRIPS Ride Praha, kteří obdrží na místě jednorázový kupón. Slevu lze uplatnit pouze na prodejnách Mojekolo Praha Záběhlice a Žižkov po předložení daného kupónu.

**Redakční reportáž z minulé noční jízdy promrzlou Prahou a níže videozáznam z této akce