reklama

reklama

CharvatBros YouTube – 2000 funs jsou tam! | MY RIDE #17

Ve včerejším pokračování našeho nekonečného seriálu #PondelniVideonalozBnR jsme, krom jiného, lehce naťukli téma „dočasně zmraženého“ YouTube kanálu CharvatBros. Kluci nás nechali trochu „podusit“ a „vycukat“, aby se jim podařilo dosáhnout hranice 2000 fanoušků, k čemuž jsme snad i my trochu pomohli. 

Po překonání této magické hranice se YouTube kanál CharvatBros opět rozjíždí a opět nás bude zásobovat cestopisy, náladičkami, ale i dílenskými radami #MTBTips, na které jsme si již docela zvykli! Tak jen do toho pánové, držíme palce v nové sezóně a v další tvorbě video obsahu!

(oficiální info k videu)

quotation-BnR„Sezóna se nezadržitelně blíží, sníh taje a už nám jaro dalo na zkoušku trošku solární energie. Neděle byla opravdu nádherná a já jsem mohl vzít do ruky komplet výbavu – bike, kamery, kámoše a vyrazit do lesa. Na celej den bez rizika umrznutí.“

„Natočili jsme vám krátkej edit, kterým vám chci poděkovat za to, že moje videa sledujete, sdílíte a píšete komenty.“

„Brzy vyjde další video a nebojte – nezapomněl jsem ani na MTB TIPS, které jsem teď na chvíli uspal, abych zjistil, jak moc je chcete. Vy je chcete, takže sledujte můj kanál – brzy vám naskočí notifikace.“

„Příště vyrazíme někam do zahraničí, ať si to trošku zpestříme,“ vzkazuje Matěj Charvát! 

*Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kánálu (www.youtube.com/user/charvatbros) a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku (www.facebook.com/matejcharvat) a instagramu(www.instagram.com/matejcharvat)  @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)