reklama

reklama

Pondělní Videonálož #7_2018

Musím se vám nejdříve ze všeho omluvit za to, co vše jsem slíbil minulý týden a pak nestihl skoro nic! Vtipkoval jsem o jarních prázdninách, které se mě osobně zatím nedotkly, ale vypadalo to, jako kdyby tomu bylo naopak. Prostě se mi sešla řada starostí mimo práci, případně s prací tu více, tu méně souvisejících!

Řešil jsem především starosti s autem, kdy mi jedno o Vánocích kleklo, dodnes se nezvedlo, proto jsem dočasně používal manželky malé německé kombi, což mě po měsíci a půl přestalo bavit! Pro „redakční logistiku“ se takové auto totiž příliš nehodí. Respektive zvládl jsem s ním vše, co bylo potřeba, ale… No nic, už mám doma novou, a ještě větší káru, k tomu mám ještě na krku prodej dvou dalších aut, jednoho nepojízdného, abychom doma nebyli jako sklad ojetin a vraků!

Abych se vrátil k práci jako takové. Minulý týden jsem alespoň stihl dvakrát vyrazit do akce v sedle Rock Machine Blizz CRB 70-29, kterýžto jsem dnes ráno předal kurýrní službě. Fotky z akce jsem hodil na Instagram i Facebook. Mezi tím mi dorazil Whyte S-150 RS Carbon, který jsem stihl slušně provětrat, natočit a připravit krátké video ve stylu POV (Point Of View – v sekci „Czech made“) a mám k němu připravené i podklady pro sepsání prvních dojmů!

No a třeba včera v podvečer jsme s kolegou vyrazili do lesa na Točnou a vyčistili úsek zatarasený padlým stromem na trailu, kterému se říká Weber! Víc dnes rozmazávat nebudu, naházím sem v rychlosti videa a jdu na resty!

www.instagram.com/bikeandride.cz

Rocky Mountain Race Face Enduro Team

Hleďme, hleďme, Rocky Mountain zformoval pro sezónu 2018, společně se značkou Race Face, nový Enduro team! Jeho základní soupiska čítá jména jako jsou: Jesse Melamed (osobně jsem ho potkal loni ve Francii na prezentaci RM Altitude Powerplay – neskutečně veselý, akční a talentovaný chlapík), Remi Gauvin a ALN.

Jejich profily, akční fotky a představení najdete na webu: www.bikes.com

The Art of Adventure // Chapter 3: Joey Schusler’s Time to Reflect

Jeden z příběhů minulého týdne pokračuje dalším dílem…

Foto a další story najdete na: www.pinkbike.com

The 2018 YT Capra – Return Of The Goat

Trocha tajemství, napětí a strachu! Značka YT oprášila svůj model Capra! A to jak na průměru 27,5“ tak i 29“. Stačí si jen vybrat!

Více na webu: www.yt-industries.com

YT Capra 2018 (29″)
YT Capra 2018 (27,5″)

Can a 10 second track be fun?

Můžete se dokonale vyřádit na trailu, který lze proletět za 10 sekund?!

Vincent Pernin by Pierre Henni

Trocha parádního vysokohorského bikování v místech, kde vás zima jen lehce šimrá pod helmou!

Create & Destroy

Nyní skočme zase trochu do tepla a do pořádně hustých hvozdů!

Riding Hall Ranch in The Snow

Tradiční zavíračka základní části! Další kousek ze seriálu #followcamfriday

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

MTB TIPS #6 | Grip Tape

Další týden, další Matěj! Tedy Matěj Charvát, který nám dnes ukáže, jak a proč si kolo polepit brusným papírem! Jakože šmirgl voe! 😉

Homeless Trail POV

Jeden kousek z naší zahrádky a jeden z našich oblíbených test trailů! Jen se musím podívat na to, kde a proč mi ta kamera klepala o helmu?!

BirdEYE #1 Ďáblický háj (RE-DRON pujcovna dronů)

Kamarádi z druhého konce Prahy mě požádali, zda bych dnes do Videonálože přidal toto video (činím tak velice rád a opět nabízím všem tu samou možnost – stačí napsat třeba na Facebook) a k tomu přihodil info o nově otevřené půjčovně dronů Redron (redron-cz.webnode.cz)

„Jsme nově vzniklá půjčovna dronů sídlící v Praze na Proseku, zabývající se půjčováním a komplexním poradenstvím ohledně našich dronů. Naše půjčovna disponuje nejmodernějšími drony značky DJI, které zvládne ovládat opravdu každý. Proto naše služby mohu doporučit opravdu komukoliv na jakoukoliv akci, dovolenou, nebo jenom pro samotný zážitek z létání,“ říká zástupce půjčovny Redron, který sídlí na adrese: Vysočanská 574/37, Praha 9 – Prosek.

**BONUS**

How to be a Canadian

Nechci se vrtat takto veřejně do politiky, i když jsem to před volbami na svém osobním profilu párkrát dělal. Každopádně potom, co byl zvolen nový prezident, který je jedna ruka s „premiérem v demisi“, jsem si opět říkal, zda se neblíží doba vhodná pro emigraci do Kanady!

Už jsem tam jednou byl na pár dní, je to tam krásné, lidé jsou milí a vcelku otevření, existuje tam i dost velká česká komunita a v cyklistice bych snad také nějaké místo našel. Asi bych zkusil nejdřív napsat do Rocky Mountain, snad si mě ještě pamatuje Wade Simmons! Kdby ne, tak stačí říct kouzelné zaklínadlo: „Gaspi = průůůser!“ a hned si padneme kolem krku.

To jen pro vysvětlení, proč jsem opět vytáhl toto video 😀

DJI – Mavic Air Launch Event

V redakci máme slabost pro drony všeho druhu. DJI Mavic Air je přitom něco, co chceš! Mimochodem už jsem se domlouval, že bych si jej na chvíli půjčil od lidí z Redron!

Can I Destroy These Tubeless Mountain Bike Tires??? Tubeless Tire Torture Test – Part 1

Kolik podle vás vydrží bezdušové gumy, když se je snažíte cíleně zničit pomocí prkna pobitého hřebíky!

Lone Wolf Productions – Demo Reel

Jedno fajn pokoukání!

Starman Replay – Join SpaceX Falcon Heavy Starman Views From Space

Tento kousek si nemůžu odpustit. Předpokládám, že jste slyšeli o startu rakety Falcon Heavy z projektu Space X Elona Muska, který stojí za řadou projektů, včetně vozů Tesla! Pokud budu ještě někdy měnit auto, pak chci jedině Teslu! 😊

Už jen kvůli tomu výhledu na modrou planetu, ručníku přes rameno a velkému vlídnému nápisu na obrazovce navigace: „Nepropadejte panice!“ Tohle heslo se vlastně hodí i k videu o Kanadě…