reklama

reklama

BikeAndRide.cz – PF 2018

Přátelé, čtenáři, kolegové, obchodní partneři a všichni další, kdož sledujete dění na BikeAndRide.cz! Pomalu ale jistě se blíží chvíle, kdy opět začneme odpočítávat poslední hodiny současného roku, abychom s otevřenou náručí a plni očekávání přivítali rok nový.

Všem z vás děkujeme za dosavadní přízeň a věříme, že se i v dalším roce budete rádi vracet na naše stránky, obracet se na nás s vašimi dotazy (veřejně v diskuzi, ale klidně i soukromě přes sociální sítě nebo e-mail – kontakt si jistě najdete), že vás bude bavit náš obsah, který pro vás připravujeme a že se nebudete zdráhat ozvat se v případě, pokud byste našli v našem obsahu nějakou nesrovnalost, nebo pokud budete mít chuť přidat vlastní zkušenost, zážitek nebo poznatek.

Není žádným tajemstvím, že jsem před řadou let odešel z magazínu Velo, abych si zařídil vlastní on-line magazín, nebo jak BikeAndRide.cz někdo občas nazývá „odborný blog“. Tento titul ale nemám moc rád! Jedna z motivací pro tento krok byla i snaha dostat se blíže ke „svému čtenáři“, otevřít možnost co nejsnazší komunikace, mít přístup ke zpětné vazbě, tedy k vašim názorům na náš web a náš obsah. Je přitom zcela v pořádku, pokud se vám něco nelíbí. Přestože máme hodně široký přehled o dění na cyklistické scéně, tak nikdo netvrdí, že víme vše (že vím vše), proto mi rozhodně nevadí, když se někdo ozve s námitkou, či doplněním.

Zpětná vazba, ať už jakákoliv, je pro mě velice důležitá a přínosná. Krom jiného je pro mě důkazem, že náš obsah čtete pozorně, že nad ním přemýšlíte a neberete jej jako běžné konzumní zboží ve stylu: „spotřebovat, zahodit, zapomenout“! Rovněž mě těší, že se komunikace v diskuzích u nás na webu nebo na Facebooku obvykle drží v hranicích slušného vychování, nikdo nikoho nenapadá, neuráží a tak podobně. Samozřejmě se najdou výjimky, zatím jsem ale nemusel žádný komentář cíleně mazat nebo někomu blokovat přístup do diskuze. I to něco znamená!

Díky tedy ještě jednou za váš zdravý přístup a věcné poznámky či dotazy. Poprosím snad jen občas o trpělivost, zejména pokud jde o odpovídání na soukromé dotazy posílané na e-mail stepan(zamotaný)bikeandride.cz. Snažím se reagovat co nejdříve, někdy to vyjde, jindy ale není příliš prostoru, případně se může stát, že určitý mail zapadne v jiné poště apod. Věřím ale, že jsem zatím na nikoho nezapomněl?!

Trochu jsem se nechal tímto „diskuzním“ tématem unést, to víte, už ve Velu mi říkali, že jsem „grafoman“, i proto jsou moje testy natolik obsáhlé… Snad vám to ale příliš nevadí? Mně by totiž přišlo líto nedostat do textu všechny postřehy, které v rámci testování nastřádám.

Děkuji tedy ještě jednou jménem celé redakční party za přízeň v roce 2017 a těšíme se na vše, co společně zažijeme v roce 2018!

Za team BikeAndRide.cz

Štěpán Hájíček

Dění na BikeAndRide.cz můžete i v roce 2018 sledovat na webu, na Instagramu, Facebooku, Twitteru, Google+, nebo třeba YouTube kanálu