reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #46_2017

Musím se předem omluvit, ale dnešní videonálož bude o něco stručnější než jindy. Trochu mě brzdí osobní důvody, které budou mít také určitý vliv na množství obsahu v tomto týdnu. O videa ale samozřejmě nebude nouze, jen tentokrát nebudu věnovat tolik prostoru popiskům a úvodu jako takovému. Vynechat ale náš seriál rozhodně nemůžeme!

Co stihneme a nestihneme na BikeAndRide.cz

Vzhledem k tomu, že jsem dopředu věděl, jak bude probíhat tento týden, jsem se ten předchozí snažil dokončit řadu rozpracovaných úkolů a připravit si maximum podkladů pro další obsah. Hodně energie a času zabrala kupříkladu práce na testu Giantu Reign 1.5 GE, který je snad dostatečně podrobný a obsáhlý, jak jste si přáli a jak jste to po mě žádali 😉

Vedle toho jsem chtěl dokončit fotky a další podklady k testu Cannondale SuperX SE a jeden trochu méně upršený den jsem zase věnoval poslednímu svezení a focení Kony Process 153 CR/DL 27,5. Do toho všeho jsem část jednoho dne strávil ve společnosti lidí ze společnosti Halbich.cz, od nichž máme zapůjčenou vidlici a tlumič Öhlins (vzduchová vidlice RXF 36 a pružinový tlumič TTX22M). Společně jsme se snažili najít optimální nastavení vidlice a jejích komor, stejně tak jsme zkoušeli dvě různé tvrdosti pružiny, abychom dosáhli optimálního projevu.

V této první fázi jsem odpružení Öhlins zkoušel na redakčním stroji Ghost FRAMR 6, následně přijde na řadu RB Bandit 675, který na čas dostane vidlici Öhlins RXF 34 a stejný pružinový tlumič TTX22M. Díky tomu budu mít možnost porovnat dvě řady vidlici Öhlins a zároveň zjistit, jak se chová švédská pružina ve dvou různě koncipovaných rámech. Budu pak muset spočítat, kolik tlumičů jsme již vlastně stihli na Banditu vyzkoušet.

Tato a další témata ale bude třeba teprve zpracovat, proto předem prosím o trpělivost. Aktuálně mám rozepsaný test Gravel rakety Cannondale SuperX SE Force 1, který se mi snad podaří tento týden dokončit. Více radši prozrazovat či slibovat nebudu. Nechte se překvapit!

www.instagram.com/bikeandride.cz

Ohlins suspension GoProd RAW edit

Začněme netradičně jedním domácím dílkem, doprovodným materiálem k testu odpružení Öhlins!

Free Candy Tour // Episode 7: Broken Down in Oregon

Jedno bikové road-movie. Seznam dalších epizod najdete na: www.pinkbike.com

Full Pull in the Pandhandle

Pohodové cestovatelské video, ke kterému náleží bohatý fotografický i slovní doprovod na webu: www.pinkbike.com

Mudfolks – Cappadocia & Erciyes Adventure

Cestovatelských videí máme dnes víc než dost. V dalším snímku vás vezmeme na výlet do oblasti zvané Anatolia (Malá Asie) ve společnosti jezdců Mark Matthews a Mason Mashon.

DEITY: The Outlaw featuring Joe Smith

Divoké, hrubé, blátivé a bláznivé! Prostě britské bikování!

CRD Fall Session with Joe Crosby

Joe Crosby drtí nové karbonové ráfky CR29 na svých oblíbených pralesních a poněkud podmáčených trailech. Jako by mi to trochu něco připomnělo…

Mount Falcon #lovesbackwheel Denver, Colorado MTB

Prostě klasika! Nate Hills a jeho #followcamfriday

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Rychlebské stezky 2017

Jedno domácí videíčko pro všechny, kteří se, podobně jako já, letos na Rychleby prostě nedostali!

**BONUS**

TRAILBUILDING TIMELAPSE – Building Big Berms!

Stavba trailů více či méně legálním způsobem je velkým fenoménem dneška. Pokud je to i vaše téma, pak vás tento snímek může inspirovat, či poučit…

Seeking Nirvana 2.3 – Road To Nowhere

Znáte to, někdy je nejlepším cílem cesta samotná!

ICELAND – James Nicholas

Nebo byste měli chuť ještě na trochu cestování? Třeba na Island?