reklama

reklama

Enduro Serie 2017 – slavnostní vyhlášení celkových vítězů!

Včera večer v centru Prahy, již po několikáté v restauraci Hybernia, proběhlo slavnostní vyhlášení a předání cen nejlepším závodníkům a závodnicím, kteří zabodovali v letošním ročníku České Enduro Serie 2017.

Účast byla opět hojná, až jsme měli problém se do prostoru vyhlašování všichni vůbec vejít. Jako drzý novinář jsem se každopádně prodral dopředu, abych mohl pořídit autentický fotozáznam v prostém reportážním stylu a naštěstí se dopředu vždy úspěšně prodrali i ocenění závodníci.

Oproti loňsku nebylo vše zdaleka stejné. Velice pěkné a stylové byly ze dřeva vytvořené ceny, místo samotného vyhlášení se přesunulo do jiného salónku než loni (snad ještě menšího…) a nové byly i některé kategorie. Vůbec poprvé byli oceněni nejmladší závodníci v kategoriích Grom (7 – 10 let) a Rockie (11 – 15 let), nově byly ustanoveny též separátní kategorie pro ženy a slečny (Race a Hobby / 15+, U21, 21+) a vícero členění se dočkaly i mužské kategorie.

Nebudeme to více zdržovat. Všem vítězům a vítězkám jednotlivých kategorií gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v další sezóně!

Jak ostatně zaznělo v průběhu večera, podoba dalšího ročníku České Enduro Serie je již takřka pevně zakotvena na papíře a ladí se už jen detaily. Až bude oficiálně hotovo, najdete vše podstatné na našem webu nebo na stránkách www.ceskaenduroserie.cz

Fotografie ponechám pro jednoduchost bez popisků, výsledky by měly být pro většinu kategorií již k dohledání na webu www.ceskaenduroserie.cz/vysledky, hlavní kategorie jsou uvedeny níže.

reklama

Česká Enduro Serie 2017 – Race (Muži)

1 – TEJCHMAN Přemek, Haven, Kellys factory
2 – PROKOP Michal, Ghost Factory Racing Riot
3 – VITKO Matěj, SPECIALIZED

Česká Enduro Serie 2017 – Race (Ženy)

1 – DRENGUBÁKOVÁ Andrea, GHOST MOJEKOLO.cz
2 – HORÁKOVÁ Jana, Commencal FDF Team
3 – ŠÍRKOVÁ Jana, TJ Spoje

Česká Enduro Serie 2017 – Race (Hobby)

1 – ADAMI Maxim, NORCOBICYCLES.CZ
2 – ELČKNER Lukáš, Racing team Peklak
3 – ZÝKA Ondřej, Cyklosport-pitstop.cz

Česká Enduro Serie 2017 – Race (RedBul RZ)

1 – KOVAŘÍK Jiří, IrisRiderz
2 – BUBENÍČEK Miloš, Bike Club Kozičín
3 – ZELENKA Lukáš, IrisRiderz

Česká Enduro Serie 2017 – Race (Teamová soutěž)

1 – SPECIALIZED SK
2 – WTB
3 – ENDUROterMIX

Foto: Štěpán Hájíček | *omluvte prosím kvalitu fotek, v prostorách vyhlašování bylo dost šero a já s sebou neměl velký blesk…