reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #43_2017

Jen chvíli před tím, než jsem se pustil do kompletace dnešní dávky pondělních videí jsem kouknul na záznam prvního dne z podzimního Blindura a na fotky ze závodního dne číslo 2! V sobotu si asi člověk ještě slušně pojezdil, ale neděle se evidentně nesla ve stylu bahenních lázní!

Proto respekt všem, kteří celý závod dojeli! A ještě větší respekt těm, kteří se nesnažili jen přežít, ale dokonce závodit a vyhrávat!!! Mrkněte na fotky a další info na Facebook stránce www.facebook.com Blinduro a případně na on-line výsledky www.sportsoft.cz

Tento týden na BikeAndRide.cz

Jak jsme se celé léto „flákali“ různě po prezentacích, na cestách a necestách a neměli přitom prostor pro testy kol (nikdo nám přes léto pořádně nic nepůjčil, protože se pomalu čekalo na novinky 2018), tak si to teď slušně nahrazujeme. Aktuálně jsem v minulém týdnu dokončil test elektrického Authoru Elevation+, tento týden bych rád navázal testem XC štiky Lapierre Prorace SAT 629, který jsem byl v pátek naposledy projet a rovnou vrátit.

Řada z vás jistě netrpělivě čeká na komplexní zhodnocení Giantu Reign 1.5 GE, který máme u sebe již nějakou chvíli na hraní. V tomto směru vám musím říct jen toto: „Vydržte, trápit jej budu ještě tento týden, vyrazím někam do kopců udělat pořádné fotky (snad to vyjde) a test samotný by mohl být hotový příští týden“. Zatím si užijte moje rychlé video v sekci CZECH MADE.

Více dnes prozrazovat nebudu, pár věcí mám v záloze, ale víte jak je to se sliby, které pak ne vždy dopadnou… Tedy prozradit můžu ještě tolik, že si dnes jedu vyzvednout další mimořádnou hračku na test, ale více vám prozradí během dne náš Instagram!

www.instagram.com/bikeandride.cz

dylan sherrard x shred hard

Pokud vás navrátivší se výrazně podzimní počasí za okny psychicky drtí, přijměte pozvání k malému ohlédnutí za létem ve společnosti jezdce jménem Dylan Sherrard, z jehož „produkce“ jsme vybrali tyto dva šedesátivteřinové snímky.

Fall Adventure in the South Chilcotins

Nyní se již vraťme do reality na přelom léta a podzimu a pojďme se podívat a zasnít jaké to může být, když vyrazíte na skutečné bikové dobrodružství do méně vykřičených oblastí kanadského BC. Konkrétně do oblasti South Chilcotins.

*Hromadu fotek a příběh k tomuto videu najdete tradičně na: www.pinkbike.com

Fall Impressions. A Yeti Tribe Story.

O něco jinou podzimní poetiku přinesla již před nějakým časem značka Yeti, jejíž videa vždy stojí za to! Aneb jak lze propojit umění, lásku k přírodě a kolo…

One Lap with Luke Strobel – Burgtec

Pro změnu si dejme trochu pralesní divočiny, kde jasně dominuje hnědá a zelená, ať nás nepálí oči ze všeho toho zlatavého listí! Mimochodem, toto video mi připomnělo, že mám na tento podzim domluvený ještě jeden test stroje značky EVIL!!!

*Prakticky představen byl již EVIL Following / EVIL Insurgent

Dumb & Dumber 2 with Ludo May

Původní film „Blbý a blbější“ mě zrovna neoslovil, ale tato biková parafráze na zmíněnou crazy komedii je docela povedená! Hej, jak udělali ty střihy, kde jede kolo samo po trailu, zatáčí, brzdí a vůbec?!

Who’s faster – mountain bikers or road riders?

Pojďme si zodpovědět jednu zásadní otázku. Kdo bude rychlejší? Silničář nebo sjezdař? Závodí se na silnici nahoru a v terénu dolů!

Even The Best Fall Down | Angel Fire Bike Park

Vraťme se k jedné příjemné tradici a pojďme zařadit další ze snímků jezdce a kameramana jménem Nate Hills, který stojí za seriálem #followcamfriday A zase tu někdo padá!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Prach kam se podíváš! World Champs DH 2017 – Australia | Matej Charvat – MY RIDE #13

Po delší přestávce dejme opět prostor pro VLOG od Matěje Charváta:

„Už je to nějakej pátek, ale teď bylo na programu tolik věcí, že prostě nestíhám. Mám tu ještě ve střižně rozdělaných pár další videí, tak se teď můžete těšit, až se nám trošku zkazí počasí. První zajímavý kousek, který vám dlužím je vlog #13 z Austrálie.“

„Na mistrovství světa jsem se letos nenominoval, nejel jsem dost nominačních závodů a jednoduše jsem prostě necítil, že jsem ve formě reprezentovat při zachování mé tělesné schránky v bezpečí. Každopádně jsem byl povolán jako repre mechanik a jelikož závodím už skoro dvacet let, byla jasná volba jet klukům pomoct a zároveň zažít MS i z jiného úhlu.“

„Cesta tam trvala asi 2 dny, zpátky asi 4, protože jeden let měl zpoždění a následně nám uletěly další dva lety domů. Chvíli jsme holt zůstali s celou repre zavření v Japonsku.“

„Rozhodně to byl ale zase extrémně těžký závod, kde si naši reprezentanti nevedli zas tak špatně. Výsledky si dohledejte případně jinde… V mém vlogu je to spíš o zákulisním dění.“

Matěj Charvát

GIANT Reign 1.5 GE (2018) – One spot

Jak jsem slíbil v úvodu, zde je jedno video z mojí vlastní zahrádky, malá upoutávka na chystaný test Giantu Reign 1.5 GE. První dojmy ze sedla jsou v samostatném článku.

Trail Park Klínovec – Trail Baron (V2)

Ještě jsem si dovolil dát dohromady druhou variantu pohledu na nedávno otevřený úsek Trailu baron na Klínovci. Kdo to neviděl ať mrkne na reportáž popisující tuto novinku v rámci Trail Parku Klínovec. *Zároveň jsem se snažil stejným stylem zmapovat spodní dvě třetiny zdejší DH tratě, toto video ještě dokončím a pošlu do světa.

**BONUS**

Downhill lines don’t get more remote than this: Riding the Tatshenshini

Když vám běžné kopce jednoduše nestačí!!!

A 69 switchback Japanese downhill longboard race. | Red Bull Side Winders

Na závěr jedna pekelná soutěž pro nebojácné milovníky dlouhých prken!