reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #37_2017

Další pondělí a další možnost vysypat na vás pár svých myšlenek a mouder alespoň okrajově souvisejících s cyklistikou. Jenže se musím přiznat, že mě aktuálně krom řečí o počasí nic zásadního nenapadá! Pojďme tedy otočit list a zaměřit se bez velkého zdržování na chytaná témata a hlavně na nová videa.

Z NMNM do NMNM!

Je zajímavé, že si řada firem stále častěji vybírá za místo svých prezentací Nové Město na Moravě. Ale konec konců, proč ne? Vcelku příhodná poloha zhruba uprostřed republiky, v principu použitelné stezky, rozumné zázemí atd. Do Nového Města proto míříme tento týden ještě jednou, jelikož se zde koná prezentace společnosti Schindler s.r.o.

*Vtipná náhoda – včera jsem zcela neplánovaně zastavoval na oběd v Novém Městě nad Metují, takže z NMNM do NMNM za dva dny!

Již zítra si tedy budeme moci prohlédnout novinky značek Ghost, Lapierre, SKS, R.S.P., Knog, Cratoni, Electra, Continental a řady dalších Schindlerem zastupovaných a nechat si do hlav nalít všechny důležité informace o nových produktech a nových kolekcích. Snad bude čas a prostor si i něco málo vyzkoušet a osahat, a hlavně domluvit testy zajímavých strojů, kterých bychom rádi pár stihli ještě do konce roku.

*Již nyní se chystáme dokončit test teleskopické sedlovky Lapierre a v redakční dílně čeká na svou příležitost velká bedna přípravků od R.S.P.

Foto: www.instagram.com/bikeandride.cz

Co dalšího Na BikeAndRide?

Za úterý se dopředu omlouvám, jelikož se mi nejspíš nepodaří „hodit něco na web“, ale možná, že si stihnu ještě něco připravit. Každopádně krom videonálože a koncem týdne přehledu novinek výše zmíněných značek (Ghost, Lapierre atd.) se tento týden opět alespoň jednou prostřednictvím fotogalerie ohlédneme za veletrhem Eurobike 2017, blíže si ukážeme a popíšeme co umí zámky Hiplok (představení), které jsme zkoušeli v průběhu léta a zbytek nechám radši jako překvapení!

MY DREAMGIRL – Elias Schwärzler

Začněme jedním veselým a značně uvolněným kouskem, který snadno vykouzlí úsměv na tváři. Aneb co vše musí člověk udělat pro to, aby dostihl děvče svých snů! Palec nahoru pro Elias Schwärzler (YouTube).

Pár fotek a povídání k tomuto videu najdete na www.pinkbike.com

Whistler’s Best Alpine Ride? Riding Lord of the Squirrels With Kevin Landry!

Příjemně jiný pohled na ježdění ve Whisleru. Žádné šílené palby, skoky, vraždy a extrémy, ale jedna Mega luxusní alpská vyjížďka!

The BC Epic with Brendog, Neethling and KJ. – Chasing Trail Ep. 15 – Bralorne

Pokračovat můžeme i nadále kanadským BC, opět v režii značky Scott, kdy nás trojice teamových jezdců zavede na jejich oblíbená místa mimo hlavní cesty a „vykřičená“ rekreační střediska!

Riding down the Dolomites – Fabio Wibmer

Parádní svezení v luxusní alpské krajině není třeba hledat jen v Kanadě! Jinak řečeno, helibiking není sportem vhodným pouze pro Severní Ameriku!

Choices | New Denver, BC MTB

Nicméně Kanadě se tento týden prostě nevyhneme… Ani oblasti Britské Kolumbie, i když třeba městečko New Denver leží daleko předaleko od klasických destinací a nesčetněkrát provařených spotů!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKÁ STOPA**

THIS IS TRAIL OF LIFE

Bílé Karpaty jsou místem, které mám v plánu navštívit již poměrně dlouho. Nyní, jak se zdá, je zde další důvod, proč o tomto místě začít vážně přemýšlet. Vítejte na Trail of life!

Více informací na webu: www.trailoflife.cz

Enduro Trutnov Trails 2017

Startovací ročník Enduro Trutnov Trails 2017 se dle všeho skutečně vyvedl. Počíst si o tom můžete v naší reportáži a tyto sepsané zážitky pak okořenit a představivost podpořit sestřihem z tohoto závodu!

La Garda

Jak to vypadá, když si pan Maroši udělá výlet s partou kamarádů k jezeru Lago di Garda! Nuda je prostě zakázané slovo!!!

**BONUS**

The ONE HANDED Challenge |SickSeries#24

Fabio Wibmer dnes ještě jednou, tentokrát v rámci svého seriálu SickSeries. Tak schválně, co vše byste sjeli vy, kdybyste se mohli držet jen jednou rukou?!

Red Bull Rampage: Meet the riders

Nakonec jedna otázka. Budete se 27. 10. 2017. dívat na Red Bull Rampage 2017? Letošní ročník může být opět dost výjimečný, jelikož hned tři jezdci mají šanci na hattrick (Brandon Semenuk, Kurt Sorge a Kyle Strait). Hlavně, aby to zase někdo neodskákal a nezaplatil vlastním zdravím!