reklama

reklama

CharvatBros Bike Camp – Podzim 2017 – Telnice (pozvánka)

Po velkém a již několikaletém úspěchu letního Bike Campu a častých dotazech, zda bude nějaká další akce, jsme pro Vás poprvé připravili podzimní verzi Bike Campu. Jako vždy pod vedením zkušených instruktorů a špičkových závodníků u nás i v Evropě.

(oficiální pozvánka)

Čekají na Vás dva dny nabité ježděním a zábavou na jedné z lokalit, která sice není tak známá, ale předčí i mnohem známější trailcentra. Máte jedinečnou příležitost zlepšit své jezdecké schopnosti a zajezdit si se špičkovými závodníky, respektive obecně s lidmi, co jsou na stejné vlně jako vy.

Výuka bude probíhat během celého víkendu (2 dnů) na Telnických stezkách. Ty nabízí opravdu hodně zábavy od lehčích až po opravdu gurmánské traily plné skoků a klopenek. Účastníci budou rozděleni do skupin podle úrovně a zaměření ježdění. Instruktoři se již od prvního dne budou věnovat jednotlivým segmentům technického ježdění.

Vysvětlíme si základní chyby při držení těla, naučíme se správně zdolávat různé překážky, budeme se věnovat správné technice při průjezdu zatáček či při zvládání skoků a dropů. Nebudou chybět ani doplňky typu přednáška s videocoachingem a zmínka samozřejmě bude i o nastavení a údržbě kola.

Termín:

7.– 8. října 2017

Pro koho je tento Bike Camp vhodný?

Podzimní Bike Camp je určen lehce pokročilým až pokročilým jezdcům zaměřených na gravity disciplíny (enduro a DH), kteří dosáhli minimálního věku 15 let a chtějí zdokonalit své jízdní dovednosti pro technické disciplíny jako je sjezd a enduro.

Kapacita:

Kapacita Bike Campu je pouze 12 osob a právě teď už je polovina plná! S registrací neváhejte!

Víc informací:

Info + registrace: www.charvatbros.com/bikecamp-podzim2017

FB page: www.facebook.com/charvatbrosbikecamp

Kemp se koná za každého počasí!

Team CharvatBros