reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #25_2017

Letos mám pocit, že jsme nějak přeskočili, či zanedbali jaro! Takové to příjemné, teplé či vyvážené. Místo toho skáčeme od tropů k podzimu a zpět. Poslední víkend byl vážně vypečený. V pátek pařák, v sobotu ráno na vysočině pod stanem 10°C, v neděli navečer doma zase vedro!

Kdo vyrážel na kolo, ten jistě tahal, letos již několikrát „zazimované“ teplé hadry, aby je pak obratem zase vyměnil za opalovací krém. Ale co už, nadávat na počasí je koníček generace starších a pokročilých, my snad máme ještě trochu morálky a odhodlání se s tím co je za okny poprat, zatnout zuby a užít si chvilku volna s kolem, kdykoliv se naskytne…

Snažil jsem se najít „trochu jiné místo“ pro focení testu Kony Hei Hei Trail. (www.instagram.com/bikeandride.cz)

Do prázdnin na BikeAndRide.cz

Za poslední zhruba měsíc jsem se dost kousnul a dodělal prakticky všechny „velké“ testy (resty), které na mě vykukovaly z šuplíku (malých by se ještě pár našlo…). Naposled zhodnocení Lapierre XR 529. K tomu jsem minulý pátek vrátil Konu Hei Hei Trail (první dojmy), kterou brzy komplexně zhodnotíme. Nechci ale vysloveně slíbit, že to bude ještě tento týden, jelikož bych si v tomto směru rád dal také trochu voraz.

Co bych ale nerad déle odkládal je pár menších zhodnocení, představení či testů vybraných dílů a doplňků, které jsem víceméně všechny jmenoval minulý týden, proto se mi nechce se opakovat (Pondělní Videonálož BnR #24_2017). Ještě dnes bych si měl půjčit RB Bandit 475 a připravit již komplexní zhodnocení. Koncem týdne by mi měl na letní dovádění dorazit ještě Rock Machine Blizzard. Na ten se také těším!

*Příští týden pak bude obsahově trochu omezený, jelikož vyrážíme s kolegou na Eurobike Media Days (27. – 2. 6. 2017). Letos tam ale bude o poznání méně zásadních značek (minimálně pro naši redakci), zkusíme si proto půjčit pár netradičních kousků a podělit se s vámi následně o jejich letmé hodnocení.

Diverge: Shockingly Fast. Seriously Fun.

Před týdnem jsme si představili video, kde Peter Sagan řádí se strojem Specialized Diverge hodně po svém! Kreslí koblihy na parkovišti! Dnes si konečně vyskočil do sedla a začal se bavit! Tedy on se zjevně baví již od začátku!

Follow the Fraser: OFFICIAL 4K TRAILER

Tohle zase vypadá na jedno parádní pokoukání! James Doerfling, Tom van Steenbergen a Kyle Norbraten se rozhodli putovat po proudu řeky Fraser River, prořezávající si cestu severní částí Kanady. Hledají zajímavé nové spoty a neotřelé přírodní scenérie, staví si vlastní překážky a užívají si divokou přírodu!

Premiéra tohoto filmu je dnes 19. 6. 2017, celý snímek proto již najdete na webu: www.redbull.tv

Sun[day] – Finland

Z Kanady do Finska, z velkolepé produkce na „selfie mode recording“, z podmanivé hudby na čisté RAW!

Hucks and Haggis

Jimbo a Sam se zabalili a rozhodli vypadnout někam mimo domácí Manchester! Slušná divočina!

Growth – Alan Mandel

Z počátku to vypadá, že jsme přepnuli na klidnější vlnu, ale pak se to zvrhne v parádní hoblování vlastních trailů kdesi v divočině, pro změnu někde v severní části amerického kontinentu!

WE ARE ONE COMPOSITES PRESENTS: THE MOVEMENT

Pomalu mám pocit, že vlastní karbonová kola si bude za chvíli v garáži motat každý druhý biker… Podobně jako naši tátové vyráběli z laminátu kánoe a kajaky (alespoň ten můj!). Nechci srážet práci těchto kluků, navíc jsou prvními výrobci karbonových kol v Kanadě, ale vážně je potřeba tolik karbonových setů?

Více o značce WE ARE ONE a jejich kolech na webu: www.weareonecomposites.com

Dirt Waves

Dlouho jsme tu neměli video od kanadské legendy Chromag. Vynahradí nám to Logan Peat a jeho čistý styl s trikem na každé bouli!

Angel Fire Bike Park DH | New Mexico

Aby náhodou při pondělku nechybělo #followcamfriday

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Flow what You want

Prostředí je sice typicky české (český les), ale jízdní styl a kadence Filipa Ryby by se neztratily ani v Kanadě, nebo kdekoliv jinde na světě!

**BONUS**

Peter Sagan meets Tacx Magnum Smart

Vcelku zajímavá zpověď/reklama na vcelku zajímavý tréninkový doplněk! Běhací jezdící pás od Tracx!

SRAM presents: Brandon Semenuk – Simplicity

Pro dnešek stylové ukončení. Relativně čerstvý kousek od Brandona Semenuka, který již proběhl světem internetu, přesto stojí za to znovu se naladit na jeho vlnu!