reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #24_2017

To vám zase byla nirvána. Více jak dva týdny jsem neseděl na kole (rodinná dovolená u moře a pak rýmička a kašílek), nervózní obcházení okolo vlastních kol a pak konečně ten den, kdy se člověk může zase svézt! První den to, upřímně, nebylo moc ono. Hned druhý jsem byl ale zase v ráži!

Navíc jsem se „zpět do bikerského života“ vrátil v sedle velice příjemné, lehké a hravé Kony Hei Hei Trail, o které jsem vám pár základních postřehů vylíčil již minulý týden. Tento týden ji ještě znovu prověřím, připravím nějaké fotky a další materiál a může se zase pomalu sepisovat další test.

Na BikeAndRide.cz bylo, je a bude!

Za poslední zhruba měsíc jsem se kousnul a dodělal téměř všechny velké resty, aneb velké testy kol. Minulé úterý to byl kupříkladu Canyon Neuron AL 9.9 SL. Aktuálně mám rozepsané hodnocení Lapierre XR 529, které by mohlo být hotové již zítra. Když se nic nepo… Momentálně se vozím na zmíněné Koně Hei Hei Trail, v brzké době by mi měl dorazit Rock Machine Blizzard 27,5“ (160 mm), koncem června snad bude chvíli čas i na důkladnější zkoušku RB Bandit 475.

Krom toho mám mezi dalšími rozepsanými materiály hodnocení brzdových destiček a kotoučů Galfer, ledvinku CamelBak Palos, podívat se musíme blíže na vložku do pláště Huck Norris, blatníčky Mutzky Nutz a tak podobně.

Nově objevené spoty v sedle Kona Hei Hei Trail | www.instagram.com/bikeandride.cz

OneUpComponents – NO NAME

Vážně, toto video nemá žádný název, žádný obsah a žádné sdělení! Dělám si srandu. Je to krátký RAW snímek, který poukazuje na představení nových pedálů, jestli nekecám. Více na www.oneupcomponents.com

Trail Dogs

Někdo rád jezdí do lesa sám, někdo s partou, někdo se psem 😉

Juliana Strega

Tento emotivní snímek náležící k představení novinky Juliana Strega již možná znáte, ale možná taky ne. Strega je sestra novinky Santa Cruz Nomad se všemi jeho základními charaktery a parametry. Jak se zdá, tohle kolo je určeno pro skutečné čarodějnice, co umí na trailu kouzlit!

Bryn Atkinson + Bas Van Steenbergen Ride Reunion Island

Na světě je řada lokalit, která jsou bikery notoricky známá a velice často vyhledávaná. Pak je zde ale také řada míst, která jsou mimo hledáček běžné bikové populace, jako třeba ostrov Reunion ležící v Indickém oceánu kousek od Madagaskaru.

Diverge x Peter Sagan

Peter Sagan, světově proslulý silniční závodník, dostal na hraní zcela nový Specialized Diverge a bylo mu řečeno, ať vytvoří „něco“. A takhle to dopadlo!

POV: Lava Flow – Christchurch New Zealand

Je libo trocha poježděníčka na Novém Zélandu? Jen si tak říkám, že bych občas v té trávě netušil, kam trail vede!

Big Mountain Enduro | Eagle, Colorado MTB

Jak vypadá taková erzeta v rámci Big Mountain Enduro v Coloradu!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Zikus – 6

Chtěli byste vidět své video ve výběru Pondělní videonálože? Stačí napsat (přes facebook nebo na mail stepan(zavinator)bikeandride.cz, poslat link a je hotovo! Tento snímek mi připomněl jarní Blinduro, jelikož na tratích Bike Parku Lipno jsme jeli nejednu erzetu!

Body Geometry – tretry

Vybrat tretry není jen tak. V první řadě vám musí sedět a také by se vám měly líbit. A hlavně by měly pečovat o vaše chodidlo, přizpůsobit se a nepůsobit brnění prstů po hodině jízdy! Jak si správně vybrat radí lidé ze Specialized.

**BONUS**

Behind the Scenes: Cable Cams

Minulý týden jsme si ukázali jedno video (Mike Hopkins: Flow State), kde je použita řada akčních záběrů, kdy kamera sleduje jezdce. Většina byla snímána pomocí kamery na lanovce, tzv. „Cabel Cam“. Zde je malý návod, jak na to!

The TRUTH About 1×12 Sram XX1 Eagle Drivetrain. 1 By Drivetrains Part 2.

Pokud vás fascinuje řazení SRAM, zejména pak Eagle 1×12, pusťte si toto video a můžete jen žasnout nad promyšleností všech dílů a komplexností celého systému, stejně jako jeho majitel. Jen by mohl upgradovat kolo dřív než převody 😝

Most Crazy Girl Ever Viki Odintcova. Dubai #6

Máte-li rádi výšky podobně jako já, přejděte na čas cca 6:00 a budou se vám kroutit střeva!