reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #20_2017

Minulý víkend jsem si dosyta užil závodní vřavu na úvodním podniku letošní sezóny, kterým bylo lipenské Blinduro (mezi videi najdete jednu připomínku), a od té doby přemýšlím, jaký další závod mě čeká. O tomto víkendu startuje Enduro Serie v Koutech, tam se ale opět nedostanu!

Nebojte, nějaký ten report z Koutů se určitě najde, jelikož tam pár lidí spřízněných s redakcí BikeAndRide.cz jistě pojede. Ještě uvidíme, komu se bude chtít sepsat své zážitky. Další závody budou brzy následovat (viz náš kalendář (nejen) Enduro závodů 2017), přitom vlastně nevím, na jaký další se osobně vypravím. Mám těch vícedenních výjezdů mimo domov letos nějak víc a na závody nezbývá tolik času.

Musím se ještě zahledět do kalendáře a něco vybrat. Určitě si nechci nechat ujít letní MČR v Sušici (Enduro X Race), láká mě enduro na Trutnov Trails, řadu let jsem nebyl na Špičáku a loni mě hodně nadchl závod v Koutech (report 2016). Ještě uvidíme…

Otestováno a již vráceno – Canyon Neuron 9.9 SL (instagram/bikeandride.cz)

Bylo, je a bude na BikeAndRide.cz

Minulý týden jsem zvládl dokončit pár větších témat, zejména komplexní report z Blindura a dlouho v šuplíku zastrčený test Lapierre Crosshill 300. Tím jsem odmazal jeden zásadní rest! Tento týden bych rád dal dohromady, vedle menších slohových útvarů, také test Rocky Mountain Thunderbolt BC Edition a čekám rovněž na dokončení textu od nového kolegy, který hodnotil GIANT XtC Advanced 29er 1,5 LTD, k němuž mám i já co říct.

Když už jsme u těch kol v testu, můžete se výhledově těšit na hodnocení Canyonu Neuron 9.9 SL, který minulý týden putoval zpět k českému agentovi a aktuálně se proháním v sedle Lapierre XR 529.

Zároveň vás ale musím připravit na skutečnost, že od pátku si dáme do konce května obsahovou pauzu, jelikož mě čeká jeden pracovní výjezd a hned na to týden volna s rodinou u moře. Počítač beru s sebou, obávám se, že nevydržím na něj nesáhnout, budu se ale spíš snažit přichystat si texty k výše zmíněným testům kol, abych to pak mohl začít na vás hned zase sypat, a to v nešizené kadenci!

Aktuálně probíhající test – Lapierre XR 529 (instagram.com/bikeandride.cz)

REAL RIDERS by Aaron Bartlett

Je hezké vidět jednou normální lidi s normální prací, kteří se kolem primárně baví. Přijměte malou pozvánku na ostrov Madeira, respektive ke sledování filmu, jenž vznikl ku příležitosti akce nazvané „Enduro World Series Madeira Film Festival“.

LONELY ISLAND by Etienne Van Rensburg

Stejný ostrov, podobný účel, jen jezdec a konkrétní místa jsou trochu jiná. Asi vám nemusím vyprávět, kdo je to Matt Hunter, že? Aktuálně vyrazil „ulovit“ pár trailů na Madeiře! Lákavě vypadající místo!

Rally Time at Beacon Hill

Dva kucí a jejich oblíbené traily v Beacon Hill… (že by Boston, USA?)

Clap Cam Chronicles Episode Two – Humboldt California

Dát dohromady partu a vypadnout do lesa užít si společný čas! Jen bych to nemusel dělat hlavou dolů a pět metrů nad zemí!

Landshapes: Dylan Dunkerton

Kratší dokument o lidech, kteří nejen rádi jezdí, ale také rádi staví traily, a to zdaleka nejen sami pro sebe.

Fourtified

4 minuty a 44 vteřin! 4 jezdci, 4 místa, 4 způsoby využití a řada dalších čtyřek… Tak prezentuje Rocky Mountain novou generaci svého oblíbeného all-mountain modelu Altitudepředstavení. Tohle kolo si musím zařadit na seznam přání (testů), hned za Rocky Mountain Slayer!
Celý příběh a hromadu krásných fotek najdete v reportáži na webu www.bikes.com

Dave’s Trail | Moab, Utah

Kolega Tomáš by si neodpustil, kdyby mi mezi videa nepropašoval alespoň jeden kousek ze seriálu #followcamfriday

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECHOSLOVAKIA**

BLINDURO 2017

V domácím oddílu si pojďme nejprve společně připomenout „enduro votvírák“ roku 2017, závod Blinduro – zde je naše kompletní reportáž.

Bear on the Bikepark Malino Brdo SLOVAKIA

Medvěd na trati?! I to se vám může stát v bikeparku Malino Brdo (více o této lokalitě v našem reportu).

2017 Secret trails

Nic neříkám, toto jsou tajné traily na tajném místě…

RB camp spring 2009

Na úplný závěr malá připomínka časů (ne)dávno minulých!