reklama

reklama

Pondělní videonálož #21_2017

BikeAndRide.cz hlásí: „Bereme si dovolenou!“ Už jsem se o tom zmínil minulý týden, že mě na začátku tohoto čeká jedna služební cesta (pssst, strašně tajné) a následně si beru volno a mizím s rodinou do teplých krajů. Asi se mi nepodaří vypnout úplně, ale minimálně do konce května bude nový obsah na našem webu znatelně omezen.

Bez práce a plnění povinností, které jsem si sám stanovil, nejspíš celý týden nevydržím, navíc v cílové destinaci mojí dovolené by mělo být WiFi a minimálně dvě témata bych rád v průběhu tohoto týdne dokončil a zveřejnil. Jinak ale plánuju psát spíše „do šuplíku“, připravit si podklady pro zatím nedokončené testy a pak to na vás vysypat s pořádnou kadencí začátkem června. Snad mi to vyjde alespoň z půlky.

Hodně stručná bude i dnešní videonálož, jelikož mě volají jisté společenské povinnosti. Tak mi to prosím pro tentokrát odpusťte a já to zkusím příště zase uvést do starých kolejí…

SYNCRONICLES TECH

Rückkehrunruhe

Introducing the 2017 Calibre Bossnut

Vedder RAW – John Lefrancois

Loic Bruni Rides by Night

The Pinner

FIRST CHAIR

Elliot Smith – A Boy With A Coin

Ved Dead Redemption

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**Z VLASTNÍ ZAHRÁDKY **

Xiaomi Yi 4K+ l First test l Točná

Na konci minulého týdne jsme dostali na test kameru Xiaomi Yi 4K+, na kterou jsme byli již dlouho zvědaví. Zde je prvních pár záběrů z prvního dne. Více materiálu bude následovat. (Zápůjčku nám nabídla společnost www.beryko.cz – Díky)