reklama

reklama

Truvativ Descendant CoLab – nová edice enduro a DH řídítek

V rubrice „Tech News“ na vás obvykle chrlíme tuny dat, pojmů a jiných specifikací. Dnes to bude jiné! Kolekce DH a enduro řídítek Truvativ nazvaná CoLab (Colaboration) je v první řadě o designu!

Jak zaznívá v úvodu prezentačního letáku: „Nemusíš být rychlý, mnohdy stačí rychle vypadat“ (volně interpretováno). Nebo je zde druhé heslo: „Vypadat rychle, cítit se rychle, být rychlý!“ O tom je celá tato řada, která vznikala společně s designovým a vývojářským studiem Troy Lee Designs, alias TLD.

U Troy Lee se již od roku 1980 (sakra, ta firma je stará jako já!) snaží pomoci jezdcům, aby se při jízdě na kole nejen dobře cítili, ale aby také dobře vypadali. Asi vám nemusím nic dalšího vyprávět, jelikož kdo by neznal tři písmena TLD a kdo alespoň někdy nezatoužil vozit něco s tímto logem na sobě.

Teď už ale k věci. Truvativ aktuálně představuje dvojici řídítek Descendant CoLab, jedna karbonová na enduro a jedna hliníková pro DH (ve dvou barvách). Karbonová enduro řídítka mají šířku 750 mm, průměr 31,8 mm a váží krásných 219 g. Hliníková DH řídítka Truvativ Descendant CoLab přichází v šíři 800 mm, s průměrem 31,8 mm a s hmotností 349 g.

reklama

Komu by toto vše nestačilo, může své kolo dále vzhledově vylepšit díky speciální edici samolepek pro vidlice RockShox (primárně určeno pro kousky s vnitřními nohami průměru 35 mm – tedy především nový Revelation, Pike, Lyrik a Yari). Se zajímavým blyštivým „disco-efektem“ a s logy TLD může vaše kolo, spolu s novými řídítky, dostat zcela nový vzhled a šmrnc!


Více informací na webu: sram.com/truvativ

Nabídku řídítek Truvativ s logy a designem velkých hvězd MTB najdete na webu sram.com

Foto: Truvativ