reklama

reklama

The North Face Diva kemp 2017 – pozvánka / termíny

Bikové víkendy The North Face Diva kemp určené všem dívkám a ženám, které propadly horské cyklistice a chtějí se zdokonalit v technice jízdy vstupují do své čtvrté sezony. Připraveny jsou základní DIVA BASE KEMP, pokročilý TRAIL KEMP  a  nově též prázdninový koncept DIVA RIDING DAYS.

(oficiální pozvánka)
Opět jsme se snažily kempy na základě předešlých zkušeností kapku posunout. Bikerky čeká ubytování s duší v horském penzionu Rajtrův statek (www.statekurajtru.cz) a kapacita vzrostla na 22 účastnic. Ty se rozdělí do  dvou skupin a budou se o ně starat dva zkušení headkoučové, Katarína Tóthová a Radek Hon. Toto duo vždy doplní pomocní koučové, kameraman a fotografka. A také na trail kempu Red Bull ÜberSurprise, na které jen tak nezapomenete.

TERMÍNY

12. 05. – 14. 05. 2017 / DIVA BASE KEMP
19. 05. – 21. 05. 2017 / DIVA BASE KEMP
02. 06. – 04. 06. 2017 / DIVA TRAIL KEMP
17. 08. – 20. 08. 2017 / DIVA RIDING DAYS
08. 09. – 10. 09. 2017 / DIVA BASE KEMP
22. 09. – 24. 09. 2017 / DIVA TRAIL KEMP

Dle našeho názoru člověk není živ jen kolem, musí taky něco jíst. A to nejlépe dobře. Z tohoto důvodu sázíme na osvědčené bistro Mikyna Point, kde vaří s radostí i chutí. Paštika nebude, radost z jídla ano!

Pokud byste rády vyzkoušely nového „mazlika“, lze si zapůjčit a otestovat dámská kola LIV.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Již standardně vás čekají večerní přednášky od Mirky Petráškové a Míry Nečase zaměřené na rozvoj osobnosti, video koučing a dárky od partnerů Dakine, The North Face a Liv.  A prostě tak nějak dobrá atmosféra!

Letos prvně chceme nastartovat RIDING DAYS. Útěk z města, tři noci na Statku a tři dny ježdění, letní atmosféra, koupání v přehradách, padleboardy, večerní grilování, méně drilu, více kilometrů, nácvik techniky během výletů.  Těšíme se na to!   

Jak hodnotí naše víkendy samy kemperky? Pavla Svítková: „Díky moc za parádní víkend strávený na Diva kempu pro začátečnice. Za (ne)cyklo tipy a triky, za motivaci a nenásilné popostrčení k překonání sebe sama. Byl to kemp plný všech emocí a překvapení. Jsem se sebou spokojená a hlavně jsem spokojená s Vámi a s tím, jak jste předávaly své zkušenosti…“

„PS: Po vyprávění doma přítel lituje, že není Diva (až se rozhodnete pro smíšený dvojice, chce taky)“.

Rezervace již běží na plné obrátky. Tak neváhejte, vše důležité najdete na webu: www.divakemp.cz

Těšíme se na Vás, Vaše The North Face Diva crew.

Foto: Barbora Bedychova