reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #17_2017

Někdy před týdnem jsem si stěžoval, jak nás živnostníky a OSVČ stát neustále „zatěžuje“ dalšími a dalšími státními svátky a koukám, že se jich na nás zase pár chystá. Tentokrát více tradičních, Svátek práce a Den osvobození, jen to budou dva pondělky po sobě…

To bohužel znamená, že následující dvě pondělní videonálože s největší pravděpodobností nebudou v pondělí. I když na Svátek práce (1. 5.) by se pracovat mělo, nemyslíte? 😃 Naopak na den osvobození budu nejspíš odpočívat, jelikož budu mít za sebou – a mnoho z vás nejspíš také – Blinduro 2017! Ano, Blinduro startuje ani ne za dva týdny a s ním i domácí enduro sezóna!

Kalendář „nejen“ enduro závodů 2017 BnR

Jste na ni nachystaní? Máte vyladěnou formu, výbavu a svá kola? Snad ano. Teď už jen doufejme, že bude alespoň trochu rozumné počasí, aby z toho nebyly závody na sněhu, nebo jeden velký bahnitý tobogán!

Čekání na lepší počasí se vyplatilo a pátek v sedle Rocky Mountain Thunderbolt BC Edition stál za to! (instagram/bikeandride.cz)

Před, po a mezi svátky na BikeAndRide.cz

V první řadě se musím přiznat, že to dnes a zítra nejspíš obsahově trochu ošidím, jelikož na mě v garáži čeká Specialized S-Works Enduro 29 na 6fattie kolech a pláštích rozměru 27,5×2,8“ (alternativně tam mám pár kousků 2,6“). Na hraní jsem dostal jak tuto velkou, krásně barevnou a krásně osazenou potvůrku, tak i pár dalších vzorků plášťů, co na ni můžu hodit, nebo je zkusit na svém Enduru 650B. Primárně Specialized Butcher a Slaughter. Obě se směsí Gripton. Dnes a zítra je chci ještě prověřit a ve středu toto kolo zase vracím zpět.

Rozpracovaného obsahu přitom máme víc než dost, několik věcí už mám připravených, jen je potřebuju dotáhnout a mnohé další na mě čekají. Jak jsem ale koukal na předpověď, nebudu se dnes moc rozepisovat a radši si to nechám na druhou polovinu týdne, která bude nejspíš dost deštivá. Proto radši hurá na videa a hurá do lesa do akce!

Charlie – Trippin

Pro začátek trocha pohodového all-mountain dobrodružství, které se nezastaví, když zrovna nepřeje počasí na 100 %.

Crankworx 2k17 recap

Malé soukromé ohlédnutí za letošním ročníkem Crankworkx Rotorua (Nový Zéland).

Peter Savage

„Peter Savage jezdí na svém kole!“ To je celý popisek tohoto videa. Nic zásadního, jen pár poutavých záběrů se slušnou atmosférou.

Dean Tennant: Days Gone By

Dnes je to samá náladička z pralesa nebo džungle! Ale proč ne. Vancouver Island je místo mnohem méně vykřičené než Whistler, přitom je kousek „za vodou“ a nabízí evidentně také hromadu úžasných trailů a úžasných výhledů…

Living The Ride – New Zealand

Skoro mám pocit, že Kanada začíná být dost vyvařená, a že se pomalu ale jistě začíná stáčet pozornost zejména na Nový Zéland… Nebo se snad pletu? Místo to musí být úchvatné, ale abychom z něj neudělali další bikový Disneyland!

The Dudes of Hazzard: Slay the Brown Serpent

Konečně zase něco méně vážného a méně seriózního! Co byste také čekali od party „The Dudes of Hazzard“.

C3 Project: Tom van Steenbergen

Zapomeňte na prales! V tomto videu není ani jeden strom, jen zdánlivě nehostinná a mrtvá krajina jižního Utahu, místa, kde se zrodil skutečný sloopstyle!

RAW || Not2Bad: Trail Shredding (Full Segment)

Jak psal kolega Tomáš: „Tohle už tu bylo, ale v RAW podobě to není zlý!“ Jen si tak říkám, že bych asi nechtěl, aby moje přehazovačka v tom krásném tichu tak rušivě elektricky bzučela…

Mountain Biking Walker Ranch | Boulder, Colorado

Tradiční seriál #followcamfriday, dnes z lokality Boulder, Colorado (USA).

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**DOMÁCÍ SCÉNA**

United we fall 2014 vol I | vol II

Jestli to správně chápu, Michal Maroši před pár lety vyrazil kamsi s pár kamarády (hádám někam do Francie), aby zde projeli pár luxusních míst. Zde jsou dvě videa, které za poslední týden vypustil do světa a obě stojí za to. Jen to místo nám MRSN nejspíš neprozradí, takový spot si prý: „Musí najít každý sám!“

**BONUS**

50to01 – A Day Building and Riding With Clayspades

Trocha punkového dovádění na kolech a kopání nových překážek a zatáček…

Vlog 42 – Enduro Bike Trials With Danny

Když si kluci trialistický hrajou na sídlišti se svými velkými koly!