reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #14_2017

Minulý týden byl hodně specifický mojí cestou daleko na jih, až k (sakra studenému) moři do Finale Ligure, navíc s jednodenní zastávkou po cestě zpět u Lago di Garda (tam jsem se také nekoupal). Tento cestovní maraton, který jsem započal minulou neděli, jsem pak završil přejezdem ze čtvrtka na pátek do Prahy na veletrh ForBikes!

Není divu, že si pár lidí myslelo, potom co jsem ve čtvrtek ve 20 h dával na Instagram foto z Gardy, jak si dávám svou (na čas) poslední italskou pizzu, že to asi v pátek na dvanáctou hodinu do Letňan nestihnu! Slíbil jsem totiž, že se zúčastním představení novinek Rock Machine Blizzard LTD a Blizzard eLTD! Já s tím ale počítal, své cestovní plány tomuto výhledu upravil a na výstaviště PVA Letňany vstupoval v pátek někdy kolem půl jedenácté.

Sice dost unavený, ale ještě dostatečně soustředěný. Výstavu jsem proběhl, něco natočil a nafotil a pak se přes víkend dával dohromady při brigádě u našeho domu! Slušný maraton!

Miluju už jen tu atmosféru dole u vody! (Lago di Garda, Malcesine / instagram)

Resty, testy, a to ostatní na BikeAndRide.cz

Nejen za týden mojí nepřítomnosti v ČR, ale i za několik předchozích, z osobních důvodů méně pracovně produktivních týdnů, se mi na mém „virtuálním stole“ nakupila solidní hromádka restů a úkolů všeho druhu. K tomu mi dorazilo pár dalších věcí na test, jedno kolo si jedu ještě vyzvednout, takže to bude docela cvrkot. Ale co, nudit se já rozhodně neumím!

Co vás tedy čeká a nemine? Ukázat a popsat vám musím to, co jsem viděl, zkusil a zažil ve Finale Ligure (těšte se na středu). Pár zajímavých zkušeností a poznatků vzešlo i z mého dne na Gardě a pak je tam ona kupa dalších restů. Nebudu je teď všechny vyjmenovávat, radši doklepnu dnešní videonálož a jdu se vrhnout na další věci, obsah či jiné povinnosti.

Alex Walker Spring Rippin‘

Prostá jarní biková radost z kola Alexe Walkera.

Max Chapuis is ready.

Podobné téma, jen poněkud jiná destinace: Switzerland, Verbier

Beacon, On the Rocks

Má smysl se opakovat? 😃 Lokalita: Spokane (Beacon Hill), WA (USA)

Calibre Beastnut

Pěkné promo video ke kolu, o kterém slyším poprvé v životě… (facebook). Sorry, ale z toho videa mám pocit, že se zadní stavba skoro ani nehne 😲

The Dudes of Hazzard, Dreams Shattered

Abychom trochu prolomili vlnu možná až moc seriózních snímků, dejme si jeden méně tuctový od „The Dudes of Hazzard.“

Wet and Wild at the Rotorua EWS | Just The Tip – Crankworx Rotorua 2017

Malé ohlédnutí za Rotorua EWS! Kde to bylo tradičně mokré a divoké! Průvodcem bude Brett Tippie.

Transition Bikes Introduces New Power Assist Bike

Vsadil bych se, že u tohoto kousku se budou nejvíce bavit „milovníci“ eBiků!

Garett Buehler & Mark Matthews: Snow Will Not Stop The Fun

Traily pocukrované lehkou vrstvou sněhu jsou v našich zeměpisných šířkách snad na delší čas minulostí. I tak stojí za to připomenout si, že teplota pod 10°C nemusí nutně znamenat uskladnění kola a přechod na indoorové sporty.

Bike Republic Sölden: Flowtrail Teäre Line

Je pár míst, které bych chtěl letos určitě navštívit a Sölden trůní na vrcholu mého seznamu. Osobně mě ale lákají spíše přírodní pěšinky a zvykové traily, než dálnice s boulemi typu Teäre Line. Ale i takové parády jistě budou stát za vyzkoušení.

Mountain Biking National Trail | Phoenix, Arizona

Nate Hills a jeho #followcamfriday je zpět na americké půdě. Kam zamířil nejdříve? Do vyprahlé Arizony!

Slopestyle MTB in Italy | Cam McCaul Meets: Torquato Testa

Pro lehčí osvěžení trocha létání hlavou nahoru i dolů!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE MAN**

Dresslerova Škola kola – Bunny hop

Nakonec něco poučného. Bunny hop je jedna z klíčových dovedností při ovládání kola, kterou využijete mnohokrát a na mnoho způsobů. Pepa Dressler se vám přitom pokusí co nejlépe vysvětlit, jak zvládnout tento „králičí skok“.

**BONUS**

Road Cycling Wheeling and Drifting BeeA Energy X Nico QUERE

Nakonec, když se biker při tréninku na silnici začne nudit!!!