reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #12_2017

Nevím jak vy, ale já tento víkend zažil hned několik ročních období. Ještě ve čtvrtek jsem jezdil na kole v kraťasech a s lehkým dlouhým rukávem, v pátek jsme vyráželi na poslední sníh na Klínovec… V Praze svítilo sluníčko a auto hlásilo 14°C, na Klínovci bylo taky ještě jasno a teplota 5 až 6°C.

V sobotu pak přišla mlha a orkán a v neděli jsem lyžoval za deště. Ale šlo to, v Kruškách prostě musí být mordor, aby to bylo ono!!! Deštivý víkend byl, co jsem tak koukal, skoro po celé republice, i tak mě překvapilo, že o víkendu bylo na Klínovci kolem nuly i pod nulou, na Božáku ještě docela bílo a v neděli večer zpět v Praze zase 8 až 10°C. To vše v rámci 160 km!

Navíc, když jsem se v pátek blížil do Krušných hor, říkal jsem si, že jsem si měl místo lyží vzít radši kolo a vyrazit na traily okolo Ne… (modří tuší!), jelikož dlouho nebylo po sněhu ani památky.

Malé zpestření zmíněné čtvrteční „jarní“ vyjížďky… (foto: instagram.com/bikeandride.cz)

Do konce března na BikeAndRide.cz

Následující dva týdny budou na našem webovém magazínu obsahově asi lehce chudší. Tento týden musím zařídit hromadu věcí, příští týden pak budu čtyři dny z pěti mimo ČR, na jedné blíže nespecifikované akci. Vracet se pak budu v pátek a zamířím rovnou do hal PVA Letňany na ForBikes (povinnost volá). Už dnes jsem v poklusu a pondělní videonálož skládám napůl v servisu (koukám, jak mi z auta teče olej) a na půl v na obědě v Mc s výhledem na Divokou Šárku, abych mohl následně potrápit (G…T F…R – tajenka na konci článku).

Tento týden proto radši nic slibovat nebudu a zkusím jednoduše udělat, dodělat a rozpracovat vše, co jen trochu půjde!

Laurie Arthur | Charging

Laurie Arthur na svých oblíbených trailech v oblasti Surrey Hills v těsné blízkosti Londýna (jižní okraj).

Tally Over Look

Jiné parádní lokální poježdění – Tally Lake (USA, Montana)

Trail Hunter – Patagonia

Další trailové dobrodružství s kolem pohledem legendy jménem Matt Hunter (seriál Trail Hunter). Řada pěkných fotek a dalšího povídání je na PinkBike.com

Lost in Place

Jeden vcelku klasický filmík o útěku z města do přírody a jedno nikoliv ojedinělé, ale rozhodně ne běžné video-pojednání o jízdě s berany ve skutečném terénu! Respekt!!!

DreamRide 2

Hned vzápětí další povedené dílko z dílny značky DiamondBack, která před řadou let měla u nás slušné jméno a dnes se člověk diví, že vlastně ještě existuje. V USA ale její pověst ještě rozhodne nevybledla. Tradičně hromada pěkných fotek k tomuto velkolepému snímku na PinkBike.com

Mountain Biking Wairoa Gorge in Nelson, New Zealand

Nate Hills, jeho seriál #followcamfriday a tuším asi třetí bikové dostaveníčko na Novém Zélandu.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECHOSLOVAKIA**

The hottest shots of Kellys!

Pár nejvypečenějších záběrů jezdců značky Kelly’s poskládaných z výletů po celém světě.

Ghost FRAMR 6

Přihřejme si trochu vlastní polívečky videem, které představuje naši novou „testovací mulu“ – GHOST FRAMR 6! Stroj určený pro dlouhodobý celosezónní test, kdy vás budeme průběžně seznamovat s tím, jak si tento německý švihák v černém saku stojí, co jsme na něm měnili, co si jeho jezdec vylepšil, upravil apod. *První dojmy z terénu již tento týden.

Hangman PR

Jeden klasický technický pražský trail (na Stravě uveden jako „The Prague finest n.2“ – Oběšenec), který projíždí Kubajz stylem: „Jde mi o rychlost a flow a neřeším jako jiní, jestli to vůbec přežiju.“ 😃 (mluví(m) nepřímo o sobě…)

Jakub Kohák v prodejně Velocentrum Peksport

Jakub Kohák je, jak alespoň sám o sobě s oblibou tvrdí, mistrem mnoha sportů a disciplín! Uvidíme tedy, jak mu to půjde na jeho novém kole Specialized.

**BONUS**

NORTHBOUND | Skateboarding on Frozen Sand 4K

Jedno náhodné vyskočivší video, které mě zaujalo na Vimeo – aneb proč nevzít sk8 na zamrzlé pláže!

Top 10 Funny/Horrible CYCLING Mistakes!

Úplný závěr, pokud se rádi smějete cizímu neštětí…