reklama

reklama

Čertovy stezky – podpořte na Darujme.cz

Před pár dny se k nám dostala informace o nových stezkách rodících se v masivu Beskyd, které dostaly jméno Čertovy. Toto samo o sobě by nebylo v dnešní době nic až tak mimořádného, zajímavý je ale příběh za tímto projektem a možnost pomoci mu na svět!

Více už nám poví sami zástupci Čertových stezek:

Ahoj přátelé a kamarádi,
už 6 let stavíme traily v okolí Nového Jičína a 3 roky je již vyřizujeme oficiální cestou. Pro naše snažení jsme vybrali název Čertovy stezky. Před závěrečným schválením projektu před nás bohužel úřední šiml postavil překážku v podobě studie vlivu na životní prostředí!

Studie je věc nákladná a její financování naším spolkem se zdálo býti nemožné 🙁 Ale jak už to tak bývá, když je v českých zemích nejhůře, objeví se Blaničtí rytíři! V našem případě to jsou horolezci David a Miloš.

Představte si, že Vám dva lidi, se kterými jste se ještě před dvěma měsíci vůbec neznali, nabídnou, že vás podpoří kampaní spojenou s výstupem na Mt. Everest a navíc vám přidají 100 000 Kč ze svého!

Tak moc se jim náš projekt líbí. To byla prostě PECKA, SEN! Je nám ctí, že máme kamarády, kteří stejně jako my jednoduše věří, že svět je lepší, než si všichni myslíme!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Ale aby to vše fungovalo, je potřeba splnit naši část závazku a do konce května 2017 nasbírat minimálně 100 000 Kč.

Proto jsme rozjeli financování projektu na fundraisingovém serveru www.darujme.cz 

Hned první věc, na kterou půjdou vybrané peníze, je zmíněné biologické hodnocení, potom materiál na stezky, nářadí, půjčení techniky atd. Z vybrané částky se bude ve zkratce financovat I. etapa trailů.

Mrkněte na www.darujme.cz
Pokud se vám náš projekt a zápal líbí, prosíme vás o finanční podporu a sdílení dobré myšlenky. Udělejme společně svět lepší. Na příkladu Davida a Miloše je vidět, že to jde!

Více aktuálních informací na FB: www.facebook.com/Certovystezky/