reklama

reklama

Pondělní videonálož #52_2016

Přátelé, poslední videonálož roku 2016, i když pro jednou v úterý, je zde!!! Nebudeme to dlouze okecávat, jelikož k hodnocení roku 2016 se jistě ještě dostaneme. Pojďme si společně užít posledních pár dní tohoto roku, kdo může tak i volno mezi svátky, kdo ne, tomu tento čas zpestříme alespoň několika snímky.

Tento týden budu skutečně mimořádně stručný… Rád bych sám naordinoval trochu toho svátečního klidu, pohody a volna. Vynechám tedy tentokrát blok „marně slibující,“ co vše můžete čekat na BikeAndRide.cz v následujícím týdnu, jelikož tento týden nemusíte čekat nic! :-O

Práci se asi nevyhnu, ale chtěl bych si spíš pár témat připravit, abych se na ně mohl vrhnout v plné síle na začátku dalšího roku. Co bych snad jen rád připomenul, je skutečně VELKÝ rozhovor s Michalem Marošim, který jsme dokončili a publikovali těsně před Vánoci. To by vám rozhodně nemělo uniknout. Jinak mám rozpracovanou hromadu dalších věcí a témat, vedle toho jsem si na svátky půjčil a již i lehce projel žhavou novinku roku 2017 Lapierre Edge 327+ (např. novinky Schidler s.r.o. – novinky 2017 NMN).

Tedy pevnou trailovou zbraň na kolech standardu 27,5+, která je, dle mých prvních dojmů pramenících z cca dvě hodiny trvající vyjížďky za tmy se světýlky v lese za barákem, mimořádně zábavná. Říkal jsem to už pár lidem… Jestli se potvrdí moje první dojmy, pak bude Edge 327+ prvním Pluskem, které mě baví po všech stránkách, a to víc jak půl hodiny! Prvním Pluskem, ve kterém skutečně nacházím to, co tato kategorie od svého vzniku slibovala. Tedy hromadu jízdní zábavy při jednoduché konstrukci a vcelku příznivé ceně!

Lapierre Edge 327+ (www.lapierre-bikes.co)

Jedna momentka z období před Vánoci… (www.instagram.com)

Tenerife The Volcano´s Shadow

Abych pravdu řekl, tento nápad mi dřímá v hlavě už delší dobu… Na Tenerife jsem jednou byl, ale jen jako turista se slaměným kloboukem, brýlemi a opalovacím krémem v zadní kapse koupacích kraťasů… Jednou se sem ale musím vypravit s kolem a potrápit zdejší vulkanické traily!!!

TOBACCO ROOTS. PROVEN HERE.

Videa z produkce značky Yeti vždy stojí za shlédnutí už jen proto, kolik energie a prostředků je do nich evidentně vloženo. Tento snímek nás zavede do lokality Tobacco Roots, což je jedno „zapadlé“ pohoří v lehce „zapadlém“ státě na severozápadě USA (Montana). Skrz Montanu jsem před lety projížděl a byl často překvapen z míry „buranství“, nuzných indiánských obydlí, ale také z úchvatné přírody!

TOBACCO ROOTS. PROVEN HERE. from Yeti Cycles on Vimeo.

Michal Kollbek x NS Bikes Snabb Plus in SoCal

Značku NS Bikes má asi řada z nás, pokud ji vůbec znáte, spojenu s pevnými dirtovými a streetovými koly parametru 24“ a 26“. Dnes NS Bikes vyrábí i solidní fully na kolech průměru 27,5“ a nedávno se tato značka pustila i do tvorby ostrého trailbiku na devětadvacítkách. Přivítejte proto NS Bikes Snabb Plus.

Více o tomto kole na webu: NS Bikes

Dispelling the Myth

Hnedle vzápětí zde máme další novinku na velkých kolech – Nukeproof Mega 290!

Více na webu: Nukeproof Bikes

Rhythm

Rychlý a velký, čistý a stylový a pak zase rychlý!!! Výjimeční jezdci a výjimečné tratě! Potkat tuhle stavbu v lese, tak mě asi nenapadne, že to bylo stavěno „jen pro kola!“

DESIRE

Co dělá ježíšek (Santa Claus, či Děda mráz) když mu skončí vánoční šichta?

DESIRE from EWIA PRODUCTION on Vimeo.

Happy Holidays From Race Face

Jedno sváteční videopřání od Race Face!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKÁ STOPA**

KolOna 2016 – Valašsko #2

Malá připomínka sezóny 2016, v které proběhlo několik kempů KolOna, tedy určených především pro ženy a dívky. Podívejme se, jak se dámy učily a bavily na Valašsku.

KolOna 2016 – Valašsko #2 from ProfesionalniVideo.cz on Vimeo.

Share The Ride 2017 Czech Republic

Tak tohle je skutečně splněné vánoční přání! 13 dětských kol a 13 šťastných dětí, které budou moci v roce 2017 vyskočit do sedla a roztočit pedály. Klobouk dolů před Gaspim a celým teamem „Share the ride!