reklama

reklama

Mistrovství ČR Enduro 2017 (Sušice 29. – 30. 7. 2017)

Enduro X race 2017 - Mistrovství CR v EnduruEnduro X Race bylo v roce 2013 prvním oficiálním enduro závodem v České republice. Od té doby si získalo renomé kvalitního a náročného závodu s příjemnou atmosférou a spoustou závodníků i diváků. Není se tedy čemu divit, že se Enduro X Race v roce 2017 stává historicky prvním Mistrovstvím České republiky!

znacka-400x216pixTolik oficiální text! Sušické Enduro X Race jsme si oblíbili i my v BikeAndRide.cz, přičemž jsme absolvovali poslední ročníky a vždy se vraceli naprosto nadšení. Již nyní jsem přitom od pořadatelů a přátel ze Sušice slyšel, že se průběžně pracuje na úpravě současných tratí, na jejich vylepšení, zdokonalení či rozšíření.

To proto, abychom si první oficiální Mistrovství ČR v enduru pořádně užili, aby nás závodění opět bavilo a abychom si znovu odnesli nešizený bikový zážitek. Jen mě vlastně trochu mrzí, že si budu muset na Sušický závod počkat až do července! No nic, hodím si již nyní tučné upozornění do kalendáře a upravím si podle toho letní dovolenou. Za ten zážitek to stojí!

Prozatím připomeňme datum 29.-30.7. 2017 a pokud se chcete naladit, podívejte se na report z Enduro X Race 2016 (2015), na náš videozáznam tratí z ročníku 2016, či na oficiální video.

A v červenci na bikovanou na náměstí v Sušici při Mistrovství republiky!


Více info o Enduro X Race na webu www.enduroxrace.cz | Foto: Enduro X Race

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Enduro X race 2017 - Mistrovství CR v Enduru Enduro X race 2017 - Mistrovství CR v Enduru