reklama

reklama

Pondělní videonálož #39_2016

pondelni-videonaloz-39-2016-iiPřátelé, to byl zase jednou bike víkend! Osobně a zcela poprvé jsem se účastnil Rychlebského Endura, a to ve společnosti dvou teamových parťáků, což by samo o sobě nebylo až tak zničující. Horší byla skutečnost, že jsem přes týden místo tréninkových kilometrů naháněl a zaháněl virózu a pak si do toho uhnal ještě střevní neurózu. Snad to nebylo z předstartovního stresu!

Řeknu vám, tak blbě jako v sobotu mi na kole snad ještě nebylo. Pokud by se jednalo o jakýkoliv jiný závod, ještě snad krom Sušice, tak bych zůstal doma a kurýroval se v posteli! Ale Rychleby mi na asi pátý pokus již uniknout nesměly! Projel jsem to, přežil jsem to, stejně tak i Kona Process 153, kterou jsem si na tento závod půjčil. Výtečně to zvládli i parťáci z redakční crew, Zed zajel krásné místo na hranici první padesátky (startovalo asi 330 lidí), Bejk zase všem ukázal, že se enduro dá jezdit i na pevném ocelovém rámu s – na dané podmínky – nicotným vzorkem (Maxxis Ardent).

Sám si z tohoto závodu moc nepamatuju, jen takové chvíle, kdy jsem si říkal, že zvracet do integrálky není dobrý nápad, momenty, kdy jsem na první RZ zastavil, abych si zapnul kameru a na druhé RZ zastavil, abych si odemkl tlumič! A tak podobně to šlo celý den… Požádal jsem proto kolegy, aby za mě napsali reportáž, jelikož můj pohled by byl dost zamlžený! Každopádně ve chvíli, kdy toto píšu, se již na YouTube loadují videa z mojí hlavy! Tedy z kamery na mojí helmě.

Tento týden na BikeAndRide.cz / Cycling-World.cz

Zcela upřímně, dnes nechci nic slibovat. Jednak je ve středu státní svátek, tak budu muset zabavit rodinu, jednak potřebuji nafotit Rocky Mountain Pipeline, což bude dobře na půl dne, tak nevím, kolik toho stihnu. Nějaký obsah ale určitě dám dohromady, to se nebojte. Jen mě ještě dnes brní celé tělo, takže nedokážu příliš konkrétně plánovat a radši půjdu po obědě vracet a zase fasovat nové tesťáky 😀

Epic freeride with Santa Cruz Bicycles ambassador Jordi Bago in Gran Canaria

Začněme pěkně zostra a z tepla! Aneb jezdci s podporou Santa Cruz na strojích V10 a Bronson řádí na ostrově Gran Canaria! Za kolik jsou dnes letenky na Kanáry?

Dreamy Singletracks in Lofoten Islands

Toto je ještě větší exotika – luxusní traily daleko na severu na Lofotských ostrovech nacházejících se u pobřeží Norska!

Fun Is Serious Business.

Nyní ze zcela jiného soudku, ze soudku… Žádné umění, prostě zábava, jak si ji dokáží užít jezdci z teamu GT Bicycles!

Perfect Moment with Darren Berrecloth by Ledlenser (Full Movie)

Nyní jeden „perfektní moment“, jak si jej představuje Darren Berrecloth vybavený světly Ledlenser!

5 Islands. 5 Days.

Dnes to máme jedno cestovatelské a objevné video za druhým. Pokud vás netrápí nestabilní politická situace v Řecku, pak byste si klidně ještě na podzim mohli vychutnat bikování na řeckých ostrovech, aniž byste se tam upekli zaživa!

Exploring the Queendom – Part I

Cestovat dnes budeme vážně celý den. Alespoň virtuálně! Zde je jedno parádní video z míst vypadajících jako z jiného světa, z jiné planety… Pokud vás to nadchne, na www.pinkbike.com najdete i famózní fotogalerii!

Gratuitous Slowmo

Aby se neřeklo, že jsme zapomněli na Kanadu, zde jedno „obyčejné jezdící“ video z lokality Squamish, BC, Kanada!

Gratuitous Slowmo from OneUp Components on Vimeo.

From Ashes to Paradise | MTB Madeira

Už to asi chápu, sezóna pomalu končí a každý, kdo chce objet ještě nějaké závody, zkouší najet tréninkové kilometry na nějakém teplém místě! A že se takových hezkých teplých míst najde! Třeba ostrov Madeira!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKÁ STOPA**

Franta ParoŽilák

No, zkouknul jsem to celé a nebudu k tomu nic psát! Prostě si to pusťte 😀

**BONUS**

GoPro HERO5 + Karma: The Launch

Outdoorové kamery máme v redakci rádi, ze značky GoPro ale nejsme naměkko ani nakřivo, i když je všem zasvěceným jasné, že GoPro je dnes v tomto oboru prostě špička. Proto si nelze nevšimnout faktu, že byla představená nová generace kamerek GoPro Hero 5 a také originální dron GoPro Karma…

Still Dreaming? – Live Your Life – THAILAND – GoPro Travel

A toto je už jen bonus k zasnění či k motivaci, jak si zpestřit podzim či zimu zájezdem daleko mimo střední Evropu 😀