reklama

reklama

Pondělní videonálož #29_2016

Pondelni-videonaloz-29-2016První dva, u nás převážně dovolenkové týdny z letošních prázdnin jsou za námi, teď zase zkusíme chvíli předstírat práci, i když i zbytek léta bude u BikeAndRide.cz více ve znamení cestování, trochy testování, objevování nových lokalit a najíždění klasických trailů v českých horách, které máme tolik rádi. To vše můžete sledovat „on-line“ na našem Instagramu/Facebooku

V červenci na BikeAndRide.cz / Cycling-World.cz

V první řadě nám v pořadníku stále visí docela dost rozpracovaných novinek a praktických postřehů z akce zvané Eurobike Media Days. Tento týden bych se rád blíže podíval na nové stroje Giant, dále nás čeká Ghost, něco praktických dojmů ze sedla strojů Marin atd. A k tomu se dále odsouvá hned několik testů a témat, které jsme před prázdninami, pro samou práci, nestihli dokončit. Nic konkrétního dnes radši slibovat nebudu, jelikož mým plánem je strávit z následujících třech týdnů maximum času v sedle kola, což doufám všichni chápete!

Jedna aktuální informace – dnes odpoledne se balíme, tradiční duo „Pišta a Duba“ a jedeme směr Singltrek pod Smrkem, respektive ještě o kousek dál za polskou hranici, kde na nás čekají zbrusu nové stroje Specialized 2017. Prvotní postřehy najdete na našich sociálních sítích, zbytek časem na webu.

6 BIKES 1 TRAIL

Toto je vcelku působivý začátek dnešní pondělní „video session“. Pár snímků, kde  jezdec v průběhu filmu střídá kola, jsme již viděli, zde je to ale dotažené téměř k dokonalosti. Zkrátka jak hlásá název – 6 kol a 1 trail.

*Chtěl jsem vyhlásit soutěž, kdo správně identifikuje všech šest strojů, ale ony jsou modely popsány vždy v titulku, takže by to žádná soutěž nebyla 😛

Kovarik Racing Intense Youth Development

Dnešní videonálož začíná pěkně „Intensivně“, aneb kola značky Intense zase trochu jináč. A pro dnešek první náznak Kanady! Aneb „trénink dělá mistry“.

Tracer T275C Palmer Edition

Hele, to fakt není záměr, ale náhoda, že tu máme třetí video, kde figurují stroje Intense hnedle za sebou! V tomto případě jde o praktické představení nového stroje Intense Tracer T275C Palmer Limited Edition… Luxusní záležitost!

Caleb Holonko

Pohoda jako hova.. Zde asi není třeba nic moc dodávat, stačí se kochat krajinou. Hádám severoamerickou, už jen s ohledem na zastoupení značek Kona a Chromag.

Propain Spindrift 2017

Co na tom, že značka Propain není u nás příliš známá! Jejich nový výtvor Propain Spindrift vypadá poměrně zajímavě a hlavně teamový jezdec Phil Atwill jezdí strašné kule! Tedy pokud nejsou některé záběry zrychlené?!

Not2Bad: Trail Shredding (Full Segment) 4K

Divoká palba lesem, zpomalené záběry, efektní přechody z jedné dvojičky na druhou, vysoké rozlišení… Jo, to je lákavý trailer k filmu Not2Bad! Celý film – http://radi.al/Not2Bad

Miners Creek

Kdybyste měli někdy cestu s kolem do Colorada, pak trail zvaný Miners Creek je zdejší klasikou a pro mnohé volbou číslo 1! Hned bych tam jel taky.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKÁ STOPA**

Misty Ride in Sea To Sky

Naši tradiční porci poctivé kanadské hlíny, kořenů, bahýnka a kamenů za dnešek korunuje snímek, kde nefiguruje žádný zámořský jezdec ani zámořská značka, ale Jakub Dubský a jeho Rock Machine Blizzard! A také bych rád dodal, jak je zde krásně vidět, že pokud chce člověk jezdit v Kanadě, nesmí se bát ušpinit 😀

GHOST Bikes PathRiot: Michal Prokop #RacingRiot

Skutečnost, že Michal Prokop od letošního roku jezdí za team Ghost a na kole Ghost Path-Riot asi nikomu z nás neunikla. Zde je jedno ochutnávkové video, abychom si mohli prohlédnout, jak to Michalovi na Ghostu sluší!

*Ghost Path-Riot jsme krátce sedlali i na Eurobike Media Days, proto se můžete těšit na naše postřehy ze sedla právě tohoto stroje. Ve zkratce: Je to krutá raketa nahoru i dolů!!!

MRSN_Project_

Jeden starší projekt (2 roky) mapující momenty, kdy si Michal Maroši převzal nové stroje Kona a vydal se zkoušet, co vše s nimi dokáže vymyslet za skopičiny!

Sausage and Mustard Se05 episode 4

Na úplný závěr tu máme trochu domácího punku z tradičního seriálu „Sausage and Mustard“.

Užívejte léto!