reklama

reklama

Pondělní videonálož #26_2016

Processed with VSCOcam with f2 presetOd doby co mám děti začínám prožívat blížící se prázdniny rok od rok doku víc a víc. Podobně, jako když jsem byl sám dítě školou povinné. Je mi totiž dopředu jasné, že přes léto toho moc na webu neudělám, jelikož budu řešit jak zabavit rodinu… Ale samozřejmě se budu snažit, aby weby BikeAndRide.cz a Cycling-world.cz na celé dva měsíce neusnuly!

(úvodní foto: Daniel Fleury & Tyler Olson pro www.chromagbikes.com)
Dnešek je přitom pro mě poslední „normální pracovní den“ na poměrně dlouhou dobu a rád vám řeknu, jak jej strávím a co budu dělat potom. Jen co dokončím dnešní videonálož, okamžitě zavřu počítač, vezmu připravenou tašku, batoh a další věci, vše nasázím do auta včetně RB Bandit 675 a Authoru Aura 55 Disc a mizím na celý den pryč. Silničku Author jedu vrátit do Universe Agency, s RB Bandit 675 se svezu autem na kopec, abych jej naposled (před prázdninami) projel a doplnil si své dojmy a poznatky z jízdy ve spojení s tlumičem DVO Jade Coil!

Co v létě na BikeAndRide.cz / Cycling-World.cz

Rozpracováno toho máme vícero. Krom velkého srovnání tlumičů na rámu RB Bandit 675 (RS Monarch Plus, DVO Topaz, Fox Float X, DVO Jade, v září možná doplníme ještě základní RS Monarch z konfigurátoru RB, nebo výchozí X-Fusion), čekám na hodnocení Specialized Venge Pro ViAS od Ondry, které doplním o své zážitky a poznatky a vyčaruju z toho všeho další komplexní test. Podrobný test vzejde i z mého najíždění předprázdninových kilometrů na již zmíněné silničce Author Aura 55 Disc, což je sice model 2016, verze 2017 (Author 2017) se ale bude lišit jen barvou a částečně výbavou.

Těšit se můžete také na zajímavé novinky modelového roku 2017 a jejich praktická představení, jelikož – to jsem vám ještě neřekl – dnešní den končím tím, že si zabalím všechny důležité cyklo-věci, půjdu si na chvíli lehnout a zítra v 03:00 usedám za volant. Cestou naložím fotografa Kubu a společně jedeme směr Kirchberg in Tirol, kde se koná druhý ročník akce nazvané Eurobike Media Days, kam je zváno jen omezené množství cyklistických novinářů z celého světa. My máme tu čest, že jsme byli pozváni značkou Cannondale a jejím českým zastoupením, abychom se do Kirchbergu podívali osobně!

Sledujte náš Instagram, Facebook nebo Twitter a budete v obraze co zde zkoušíme, či co zde bylo odhaleno!

Canada’s Finest Loam? Chasing Trail Ep. 3 – Vedder Mountain

Já už to nebudu radši vysvětlovat. Kanada je prostě sen, takže pojďme začít zase jednou jedním pralesním kanadským videem…

TRAIL HUNTER JAMAICA

A hned můžeme obrátit list a vypravit se z lokality zasvěcené horskému kolu do místa, kdy byste bikera s plnou výbavou nejspíš ani nečekali. Nevadí, Matt Hunter nám rád ukáže, že krásné traily najdete i na Jamaice.

MAVIC® TRANS-PROVENCE 2016 /// RED WILDERNESS TRUCKIN’

Akci zvanou Trans-Provence snad není třeba nikomu představovat. Pojďme se tedy společně podívat na jeden zajímavý pohled na tento vícedenní závod v krásném prostředí s úchvatnými scenériemi a náročnými traily.

Welcome to the Family Vaea Verbeeck

Vzpomínáte si na náš test Rocky Mountain Altitude Rally Edition? Tak tato slečna či paní jej má tu čest prohánět po závodních tratích, jelikož je nově členkou továrního teamu Rocky Mountain. A takto dokáže „potrápit“ své kolo v lesích, jak jinak než kanadských!

Vigilante

Změňme trochu styl a prostředí. Jestli si někdo stěžuje, že jsou domácí enduro závody často pořádány v bikeparku, pak se podívejte, jak vypadá jedna lajna na TDS Enduro v Grass Valley, (California, USA). Vcelku komplexní prověrka techniky!

The Story of Derby – a mountain biking Eldorado in Tasmania w Hans & TMac

MTB vzkvétá na mnoha místech světa. Zde je jeden komplexní dokument od Hanse Raye, který se s partou kamarádů vydal prozkoumat možnosti, jaké se nabízejí v Tasmánii, která nechce být známá jen díky Tasmánskému čertovi z dětských animáků 😀

Dan Fleury: For The Sky

Daniel Fleury není známou hvězdou, či vyhlášeným stavitelem skoků, alespoň ne ve „světovém měřítku“. Přesto za ním stojí dílo, snaha a píle, které si zaslouží ocenění!
Celý příběh najdete na www.PinkBike.com

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKÁ STOPA**

WG gimbal

Kolega Los Tomanos, Tomáš Jiráček, dostal na vyzkoušení WG gimbal, přidělal si jej na hruď a projel kus všenorské DH lajny bez tohoto zařízení a s ním. Docela rozdíl, co říkáte?

Section Whistler Trail Pod Jeskyňkou

Kdybyste měli zálusk na novou Whistler sekci na Trutnov Trails, pánové z Polska vám rádi předvedou, jak moc těžká je těžká lajna!

**BONUS**

50to01 – Rat and Loose

K tomuto radši nic psát nebudu!!! Snad jen: „Děti, tohle doma nezkoušejte!“
Josh Lewis a Josh Bryceland vymýšlejí nesmysly v sedle jejich strojů Santa Cruz Bronson a 5010

Mercedes-Benz Sprinter 4×4 | Across America

Zabalit se a vypadnout… Třeba projet křížem krážem USA. To bych bral taky!!!

BigAir DIY Secret Ninja Edit 43

Nemám rád výšky a z tohoto je mi vážně úzko! A v druhé půlce je vidět, že to není sranda a nejednou to nevyjde! Ufff

Vintage Fails Compilation #10 – Bike fails – Old but funny!

Na úplný závěr trocha oddychu a zábavy na účet „těch druhých!“ Někdy se to prostě nepovede…