reklama

reklama

Pondělní videonálož #18_2016

Pondelni-videonaloz-18-2016Listy v kalendáři mizí jako šílené a jeden by si skoro ani nevšiml, že další MTB sezóna už opravdu začíná! Nejsnazší možností, jak tento fakt dosvědčit, je podívat se do našeho kalendáře enduro závodů, kde vás trkne, že úvodní podnik letošní sezony – Enduro X Race Sušice – startuje již následující víkend 7. – 8. 5. 2016.  

Nevím jak vy, ale my už jsme přihlášeni a tento týden chceme ještě trochu potrénovat, abychom v neděli v Sušici úplně nepohořeli. Před tím se ale přijde vhod trochu se navnadit tradiční dávkou bikových videí, ať máme tu správnou motivaci.

Dumbing Down the Shore

Dnes začněme jedním kouskem, který jste už možná viděli, respektive určitě viděli, pokud jste si četli naše představení novinky RockyMountain Pipeline. Každopádně tento snímek je natolik povedený, že si říkáme, proč jej nevypustit do světa ještě jednou – navíc, když po této videonáloži jdu hned sepisovat své osobní dojmy a postřehy z prezentace Rocky Mountain Pipeline (dnes, maximálně zítra na BikeAndRide.cz).

Max Horner // Thinking Out Loud

„Pravá, levá, pravá, levá… Šlapat, šlapat, šlapat…“ Tak tohle video mě fakt baví! Parádní poježdění a navíc luxusní „kecy“ ve smyslu „Co se asi bikerovi honí hlavou, když je sám na vyjížďce.“

Chris Hutchens – exploring Ochil Hills and Dunkeld mountain bike trails

Z hustých kanadských lesů se pojďme přenést na otevřené pláně Skotské vysočiny, kde si to Chris Hutchens užívá na svých oblíbených trailech v oblasti Ochil a Dunkeld v sedle svého nového stroje Nukeproof Mega.

MTB Insights Season 2 | 4K Teaser | Coming Fall 2016

Máte-li rádi velké bikové projekty a filmy, pak se můžete těšit na podzim roku 2016, kdy by měl být uveřejněn snímek MTB Insights Season 2, k němuž vám právě nyní přinášíme poutavý teaser.

Trail Tales – Episode 02: Albula Haute Route

Pokud hledáte vhodné tipy, kam s kolem vyrazit toto léto, máme pro vás další zajímavou možnost. Ve východní části Švýcarska se nachází tzv. Albula Haute Route, jedna z poměrně zapomenutých cest, která je ale plná krásných míst, úžasných trailů a řady zajímavostí okolo…

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

ČESKÁ STOPA

Dnes se nám sešlo hned několik českých snímků, proto jsme si dovolili dát je na jednu hromadu 😉

Specialized Bike Resort Valašsko

Chcete-li najít kus krásné přírody a užít si dovolenou s kolem, nemusíte nutně cestovat daleko za hranice naší vlasti. Značně lákavou možnost představuje kupříkladu i Specialized Bike Resort Valašsko, jehož možnosti se vám kompletně představí v následujícím snímku.

BÍR-RIDE.vol.1

A teď zase jedno volnější téma, aneb opět jeden záznam z trailů okolo Prahy, kde často sami jezdíme a testujeme, ale i z několika dalších lokalit.

Sausage and Mustard Se05 episode 2

Nyní jiná veselá záležitost, tato je od party Sausage and Mustard, která snad nepotřebuje komentář…

**BONUS**

Greg’s Epic – A Tallboy Tale

V závěru dnešní videonálože si dovolíme připomenout jedním podařeným snímkem představení novinky Santa Cruz Tallboy 3, hlavně jsme vám ale chtěli ukázat nejen hlavní video, ale též snímek z natáčení, abyste si udělali představu, jak to v Africe vypadalo…

North Shore Shred 2.0

Ještě tak trochu pochopím, když jezdí klaun na jednokolce v manéži, ale co mi hlava nebere je, když se někdo na jednom kole prohání po trailech, které bych nedal ani s klasickým bikem! Respekt!
(Chcete-li vědět více o této novince – jednokolka KH 27.5-, pak se podívejte na celý článek na krisholm.com)

Whyte G-160 Works | Dirt 100

Toto prezentační video se mi ukázalo jako reklama před jedním z výše vkládaných snímků a natolik mě zaujalo, že jsem ho zařadil do dnešního výběru. Mimochodem ostrovní klasická značka Whyte kdysi spolupracovala s Marinem a podílela se na vývoji jejich Quad-linku. Respektive používala stejný závěs, který aplikovala na své karbonové rámy. Kde jsou časy kol Marin Quad, které jsem měl tak rád!

Dirt Shark – #BARCIAxMONSTER

Na úplný závěr trochu odlehčení, tedy krapet bláznivého amerického driftování a motokrosového šílenství 😀